Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El 'dream team' de Toni Postius

CiU presenta la llista electoral amb què pretén derrotar el PSC i "aixecar la copa de la Champions" el pròxim 24 de maig

CiU,Toni Postius,llista electoral,eleccions municipals,
CiU ha presentat la llista electoral, formada per 34 membres, aquest matí al Cafè del Teatre de l'Escorxador. (Foto: Ares Valdés)
Com si d’un equip de futbol es tractés, Toni Postius ha presentat aquest migdia els 34 components de CiU, que tenen com a objectiu derrotar el PSC. Després de quedar-se a les portes de la victòria durant més de trenta anys, CiU considera que ja ha arribat l’hora de fer-se amb el campionat. “Estem preparats per aixecar la copa junts amb un resultat extraordinari”, ha clamat Postius, fent referència als companys d’Unió, presents també a l’acte.


El Cafè del Teatre, escenari de la presentació, ha acollit fins a 200 persones, entre ells els simpatitzants i familiars de les disset dones i els disset homes que formen la llista de CiU. Amb un equip jove, on la mitjana ronda els 44 anys, es troben Carme Culleré, Paco Cerdà, Cristina Simó, Rosa Maria Salmerón o Marta Gispert entre les sis primeres posicions. Els 27 jugadors titulats estaran acompanyats pels efectius suplents, entre els quals hi ha Joan Ramon Zaballos, Miquel Padilla, Bea Obis o Cristina Torrent, actuals regidors a la Paeria.

CiU aspira a guanyar la Champions i es compromet a “donar-ho tot perquè la copa no és de la Paeria, sinó de tots els ciutadans”, ha indicat Postius. En aquest context, ha assegurat que CiU té l’equip que necessita i una tàctica infal·lible amb un projecte de ciutat que “defensarà Lleida com la capital d’interior de Catalunya que és”. Idea que, segons Postius, porta repetint durant els últims mesos i que els actuals membres de la Paeria han omès perquè ja han llençat la tovallola.

Després d’elogiar l’equip que l’acompanya i tenir unes paraules de gratitud cap al seu antecessor, Joan Ramon Zaballos, Postius ha assegurat que el seu Ajuntament serà transparent, obert a la ciutadania, que tindrà com a prioritats a les persones abans que el totxo, que donarà oportunitats de treball a la ciutadania, en especial als joves que han hagut de marxar a l’estranger per buscar-se a la vida, on els ciutadans podran votar quin és el futur que volen per Catalunya i que no es convertirà en el “Sálvame Deluxe dels divendres a la nit com ha passat aquests últims mesos".

Com Postius, el coordinador general de CiU, Josep Rull, present a l’acte, ha apuntat que Catalunya necessita alcaldes que estiguin a favor de la independència, criticant en aquest sentit la figura d’Àngel Ros “per considerar-se catalanista i passar-se a l'hora de la veritat al cantó del PP i Ciutadans i per no creure que Catalunya és una nació amb dret a decidir”. En aquesta línia, Rull ha indicat que la plena sobirania és la via per obrir les millors oportunitats i que, amb l’equip liderat per Postius, “el país pot ser lliure”.

Amb quaranta dies per davant, Postius haurà de demostrar del que és capaç, que pot guanyar el títol i que pot marcar el gol definitiu. Comença el partit de la seva vida...

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat