Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

ERC i Avancem aniran junts a les eleccions municipals de Lleida

El pacte s'emmarca en l'acord de les dues formacions a nivell nacional i pretén atreure la gent de l'àmbit socialista “que se sent òrfena”

Carles Vega, Susana Roca, ERC, Avancem, eleccions municipals
L'alcaldable per ERC, Carles Vega, segellant el pacte amb la coordinadora local d'Avancem, Susana Roca. (Foto: ERC Lleida)
El candidat d’Esquerra a l’alcaldia de Lleida, Carles Vega, i la coordinadora local d'Avancem Lleida, Susana Roca, han presentat aquest divendres l'acord de les dues formacions polítiques per presentar-se juntes a les eleccions municipals del proper 24 de maig.

Vega ha explicat que el pacte ha estat possible perquè ERC i Avancem tenen “coincidències programàtiques” i també estan d'acord “en la necessitat de treballar per superar la crisi, la cohesió social i per a una regeneració democràtica i un model de ciutat basat en les persones i emmarcat en un procés de caràcter nacional”. L'alcaldable ha destacat la llista “integradora i oberta” que reflecteix la intenció de “ser el màxim de representatius de la riquesa social de la ciutat”.

El pacte s'emmarca en l'acord marc a nivell nacional ERC-Avancem i pretén convèncer la gent de l'àmbit socialista, del progrés i de l'esquerra “que se sent òrfena”. De fet, Vega ha destacat la necessitat de donar resposta a la societat amb “noves fòrmules de representació política” i ha recordat que a les últimes eleccions municipals van votar menys del 50% dels lleidatans.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat