Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La plana de Lleida crea una vintena de paquets turístics amb ofertes gastronòmiques

Els 'packs' s'han creat per diferents eixos temàtics com l'astronomia, el Camí de Sant Jaume, castells, cultura, pobles amb encant o vida rural

Joan Reñé,turisme,microconsultoria,
Jornada de valoració del projecte de microconsultoria a les terres de Lleida. (Foto: Diputació de Lleida)
Les comarques de la plana de Lleida han creat una vintena de nous paquets turístics amb menús gastronòmics a partir d'unes jornades de microconsultoria impulsades pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida en col·laboració amb l'Agència Catalana de Turisme i els consells comarcals de les Garrigues, la Noguera, el Pla d'Urgell, la Segarra, el Segrià i l'Urgell. Tots els paquets inclouen, com a mínim, una nit d'allotjament, un menú gastronòmic en un restaurant de cuina tradicional i diferents visites guiades, segons ha informat la Diputació de Lleida.


Els nous paquets turístics s’han centrat en dotze eixos temàtics diferents: astronomia, Camí de Sant Jaume, castells, celebrity, citybreak, cultura, enoturisme i oleoturisme, gastronomia, història, natura, pobles amb encant i vida rural. Són ofertes de prestadors de serveis implicats de 6 comarques i 51 municipis entre restaurants, allotjaments, equipaments culturals, empreses productives, empreses d'activitats, monuments i espais naturals i ens públics.
 
En els paquets també se suggereixen altres propostes que no són incloses en el preu, com ara les visites al recinte emmurallat de Montfalcó Murallat, la vila de Torà, la torre de Vallferosa, la vila de Palouet, l’exterior del castell de Vicfred, les Borges Blanques, la Floresta, Arbeca, el Congost de Mont-rebei, Tiurana, Mollerussa, Fondarella, el Palau d’Anglesola, Ivars d’Urgell, Vila-sana, equipaments de la ciutat de Lleida (la Llotja, l’Auditori, l’església de Sant Llorenç, el parc de la Mitjana, etc.), el monestir de Vallbona de les Monges, Balaguer, Tàrrega o Guimerà.
 
La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimecres la Jornada de valoració del projecte de microconsultoria, en què el president de la corporació, Joan Reñé, ha apostat per la creació d’aquets productes turístics anomenats paquets experiencials. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat