Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La sisena edició de la Camina de les Carenes entre Pont de Suert i Tremp tindrà un nou recorregut

L'organització de la cita, que es durà a terme el dissabte dia 18, espera la participació d’uns 600 esportistes, una xifra que ja es va aconseguir l’any passat

Diputació de Lleida, Caminada de les Carenes, Pont de Suert, Tremp, caminada
Moment de la presentació de la caminada. (Foto: Diputació de Lleida)
La Caminada de les Carenes entre el Pont de Suert i Tremp s’ha consolidat en el calendari esportiu. El dissabte dia 18 d’abril es durà a terme a la sisena edició, una cita en la qual els organitzadors esperen repetir els 600 participants de l’any passat, tal com han explicat avui els organitzadors durant la presentació, on també s’ha anunciat que hi haurà un nou recorregut.

L’acte ha comptat amb la presència del diputat Xavier Pont, del regidor d’Esports dels ajuntaments de Tremp i el Pont de Suert, Miquel Farré i Xavier Alonso, i del regidor d’Esports de l’Ajuntament del Pont de Suert, Xavier Alonso. Pont s’ha referit també “al gran atractiu que suposa el fet que passi per paratges fantàstics, circumstància que engresca els participants i els anima a repetir any rere any”.

Cal esmentar que la cita està organitzada pels ajuntaments de Tremp i del Pont de Suert, el Centre Excursionista Alta Ribagorça i la Societat Amics de la Muntanya. Aquesta marxa està inclosa en la XVI Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC i forma part de la lliga de curses de muntanya Korre Pirineus. Des dels seus inicis manté com a filosofia el foment de l’hàbit saludable de caminar i la potenciació de l’associacionisme i la col·laboració entre els dos municipis.

A més, els participants podran escollir entre tres recorreguts alternatius i de diferent grau de dificultat: el més llarg, de 54 quilòmetres, sortirà a les 05.00 hores i anirà del Pont de Suert a Tremp, amb un desnivell total de 5.116 metres; el segon, de 32 quilòmetres, s’iniciarà a les 09.00 a Adons i acabarà a Tremp, amb un desnivell total de 2.908 metres; el tercer, que és una de les novetats d’enguany, anomenat Carenetes i adreçat als infants i a les seves famílies, sortirà a les 12.00 hores i anirà de Gurp a Tremp, amb 9 quilòmetres de recorregut i 572 kilòmetres de desnivell total.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat