Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Alfons Alzamora: “Costa estar aturat veient la dinàmica de l’equip”

El pivot balear de l’Actel Força Lleida assumeix una nova faceta dins de l’equip assessorant als seus companys fins que pugui tornar a jugar si els ilerdenc es mantenen vius al play-off

Alfons Alzamora, Barris Nord, Actel Força Lleida, bàsquet, LEB Or
Alfons Alzamora, durant un partit d'aquest temporada. (Foto: Arxiu)
El pivot balear de l’Actel Força Lleida, Alfons Alzamora, és la baixa més destacada del conjunt de Joaquín Prado. El conjunt lleidatà ha hagut de doblar els seus esforços per tal de suplir la seva baixa, després de ser operat de la seva lesió al pòmul esquerre. “Costa estar aturat veient la dinàmica de l’equip, però s’ha d’intentar ajudar a l’equip en altres aspectes que no són del joc”, ha apuntat el jugador. A més, s’ha mostrat realista en dir que “quan ets esportista has de conviure amb això”.

Cal dir que serà a finals d’aquesta setmana o al principi de la propera quan començarà a fer una mica d’exercici, però sense impacte i sense córrer. A més, també se li farà una màscara amb la qual podria jugar si el conjunt ilerdenc continua en el play-off. “Les sensacions són bones, però encara queda un llarg camí al davant”, ha esmentat en l'esportista.

Ara, des de la grada, Alzamora també veu a l’equip des d’un altre punt de vista. “El vestidor està gaudint de la posició en la qual està i del moment en el qual vivim. A més, treballa al màxim per intentar que en els dos partits que resten es sumin les victòries i tenir la millor posició possible de cara al play-off”. En aquest sentit, ell s’ha vist confiat a poder continuar jugant gràcies que espera que els seus companys allarguin la seva estada en la fase d’ascens. També ha tingut en compte que “quan hi ha una lesió s’ha de mirar el cantó positiu”, i per això altres jugadors podran guanyar més pes en l’equip. De la mateixa manera, s’ha mostrat confiat a dir que l’Actel Força Lleida lluitarà per aconseguir el triomf davant del Ford Burgos.

Així doncs, el balear es troba immers en un altre treball, el d’assessorar als seus companys amb la seva experiència. “Intentaré ajudar en el màxim de coses que es veuen millor quan estàs fora de la pista. Aportaré la meva experiència en el que calgui”, ha afirmat. Per tant, “no puc jugar, així que m’he de preparar individualment per estar de la millor manera possible quan em toqui jugar i, fins que arribi aquell moment, ajudar en tot el que pugui fer des de fora”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat