Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La UdL rectifica i assumeix la resolució del Parlament d'aturar el procés del Consorci Sanitari

La universitat lleidatana decideix congelar la seva participació en el Sistema Integral de Salut Lleida-Pirineus

Ferran Plana, Roberto Fernández, Gemma Filella, videojoc, UdL
Imatge del rector de la UdL, Roberto Fernández. (Foto: Arxiu)
El Consorci Sanitari continua donant titulars, l’últim el comunicat del rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández, que assumeix la resolució del Parlament d’aturar el seu procés de constitució: “El Rectorat de la Universitat de Lleida assumeix la resolució del Parlament de Catalunya d’aturar el procés de constitució del Consorci Sanitari i es remet a les futures decisions que al respecte prengui el Parlament". D’aquesta manera, queda congelada la participació de la UdL en el Sistema Integral de Salut (SiS) Lleida-Pirineus, del qual forma part juntament amb el CatSalut, l’ICS i l’IRBLleida. 


La notícia, que també ha estat comunicada al personal docent de la Universitat, ha estat aplaudida per la majoria de professors i personal. El Consell del Govern de la Universitat de Lleida va aprovar el 26 de novembre el procediment de constitució del Consorci Sanitari amb 27 vots a favor i 12 en contra. En aquest acord també s’aprovava de forma provisional els estatuts i el conveni regulador del nou organisme.

D’altra banda, aquest dimarts la Marea Blanca de Lleida inicia una recollida d’al·legacions als estatuts que han de regular el Consorci i que va publicar el Govern fa dues setmanes tot i la resolució del Parlament. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat