Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Mercat de l’Hort a Taula es farà també a la Zona Alta

Rafel Peris ha anunciat que s'instal·laran les parades a la plaça de Ricard Viñes el tercer diumenge de mes i passarà a ser quinzenal

Mercat de l'Hort a Taula,Hortetviu-Ecologicus,Rafel Peris
Rafel Peris ha donat la benvinguda al Mercat de l'Hort a Taula a Hortetviu-Ecologicus, parada que s’hi ha incorporat avui. (Foto: Ajuntament de Lleida)
El Mercat de l’Hort a Taula tindrà la seva edició a la Zona Alta de Lleida. El tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Rafel Peris, ha anunciat que el mercat s’instal·larà a partir d’aquest mes d’abril a la plaça de Ricard Viñes cada tercer diumenge de mes. D’aquesta manera, passa a ser quinzenal, ja que manté la convocatòria habitual de posar les parades a la plaça de Sant Joan cada primer diumenge, com ho ha fet avui. Peris ha explicat que aquesta novetat respon a l’èxit i la demanda que té des que es va posar en marxa i, també, a la voluntat dels mateixos paradistes, que volen incrementar la seva presència a la ciutat. Segons ha indicat el tinent d’alcalde, ampliar l’oferta de productes de proximitat farà més atractiu el mercat i, alhora, donarà més servei als lleidatans que mensualment esperen aquesta cita amb els productes agraris locals.

Rafel Peris ha visitat aquest diumenge les parades que han ofert els seus productes a la plaça de Sant Joan. Peris ha donat la benvinguda al mercat a Hortetviu-Ecologicus, la nova parada que s’hi ha incorporat. Els productors d’Hortetviu-Ecologicus són de la partida de Marimunt, a l’Horta de Lleida, i conreen fruita i verdura de temporada amb certificació del Consell Català de la Producció Agrària Agrícola.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat