Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Arrenca el Tren dels Llacs

Es realitzen circulacions amb cinc cotxes, és a dir, un més que la temporada anterior

Tren dels Llacs
El Tren dels Llacs, en marxa des d'avui. (Foto: Òscar Urgelés)
El Tren dels Llacs s'ha posat en marxa avui i prestarà els seus serveis fins al mes de novembre. Aquest servei surt de Lleida a les 10.30 h, fa parada a Balaguer a les 10.55 h i arriba la Pobla a les 13.30 h. La tornada s’efectua a les 17.30 h i arriba a la destinació, Lleida, a les 19.30 h (en aquest cas també es fa parada a Balaguer, a les 18.45 h).


Aquest any és la setena temporada del Tren dels Llacs, que s’ha inaugurat amb la incorporació d’un cinquè cotxe per tal d’oferir un nombre superior de places respecte de la temporada anterior. En concret, l’oferta s’incrementarà un 25%, passant de les 224 places per viatge a les 280 places. Durant la temporada es faran un total de 26 viatges amb una ocupació prevista del 98%; l’objectiu és assolir els 7.134 visitants, un 23.18% més que la temporada anterior, que va ser la millor temporada des de l’inici del seu funcionament. A més, aquesta temporada es mantenen les tarifes del 2014. El preu mitjà se situa en 20,50 € (seguint la línia de l’any anterior). D'aquesta manera, els passatgers podran gaudir d’un paisatge singular i múltiples possibilitats lúdiques i gastronòmiques al llarg de les comarques del Segrià, la Noguera i el Pallars Jussà.
 
L’Associació per a la Reconstrucció i Posta en Servei de Material Ferroviari Històric (ARMF) és l’entitat encarregada de la prestació del servei i del manteniment del material mòbil històric emprat, cedit per la Fundación de los Ferrocarriles Españoles, que aporta un valor afegit a la línia.

Amb tot, enguany es mantindran les 26 circulacions del 2014. No obstant això, a l’estiu es proposa deixar de fer les circulacions compreses entre el 18 de juliol i el 15 d’agost, període caracteritzat per una baixa ocupació com a conseqüència de les altes temperatures de la zona.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat