Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’absència d’Alfons Alzamora, el gran handicap de l’Actel Força Lleida a la pista del Valladolid

El tècnic del conjunt lleidatà argumenta que els jugadors exteriors que estan en actiu tindran més minuts i algun exterior jugarà com a reforç davant d'un rival que està de dol

Joaquín Prado, bàsquet, Actel Força Lleida, LEB Or
Joaquín Prado, durant un partit d'aquesta temporada. (Foto: Arxiu)
L’Actel Força Lleida jugarà en un dia i en un horari poc habitual, el diumenge a les 12.00 hores, a la pista del MyWigo Valladolid. Els homes de Joaquín Prado hauran d’intentar superar una gran dificultat, l’absència del lesionat pivot balear Alfons Alzamora. “Haurem d’ampliar la presència a la pista dels altres tres jugadors interiors i, puntualment, tindrem la possibilitat que algun exterior ajudi en el joc interior”, ha explicat l’entrenador.

Cal esmentar que Alzamora s’ha convertit en tot un referent dins del vestidor lleidatà. Malgrat tot, el tècnic ha remarcat que “l’estil de joc no canviarà excessivament. El que és evident és que haurem de fer retocs defensivament, ja que era un clar referent”. A més, a nivell anímic és una incògnita com reaccionarà el vestidor durant el xoc i en les posteriors jornades. “Aquest any l’equip és una família i momentàniament no estarà el cap de família, que ha fet un gran treball. Les famílies unides tiren endavant i sempre apareixen altres persones importants”, ha matisat.

D'altra banda, el conjunt lleidatà visitarà una pista que està de dol amb la mort de Lalo García. A més, això s’ha de sumar al mal moment econòmic pel qual passa el club. Aquest fet converteix l’equip local en més perillós. “L’ambient serà molt emotiu i l’equip estarà motivat per brindar una victòria, per totes les circumstàncies, a un símbol del bàsquet. Hem d’anar concentrats a jugar el nostre millor partit davant d’una molt bona formació”, ha reflexionat el preparador. Per tant, la fortalesa mental serà determinant, així com mantenir la solidesa defensiva i minimitzar els errors en atac.

Finalment, s'ha de dir que l’objectiu dels lleidatans d’acabar la fase regular entre els cinc primers classificats es manté present. Per això, aconseguir la victòria en els tres partits que resten de competició regular és fonamental. Tot i així, Prado ha descartat que el d’aquest cap de setmana sigui la primera de tres finals.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat