Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El pivot de l’Actel Força Lleida Alfons Alzamora estarà entre cinc i sis setmanes de baixa

El club lleidatà està treballant per poder aconseguir tot el necessari perquè el jugador balear pugui ser operat abans de divendres i començar la recuperació el més aviat posible

Alfons Alzamora, Actel Força Lleida, lesió
Moment en el qual Alfons Alzamora és atès a la pista del Breogán Lugo. (Foto: Actel Força Lleida)
El pivot de l’Actel Força Lleida Alfons Alzamora estarà entre cinc i sis setmanes de baixa després que li hagin confirmat que la seva lesió al pòmul esquerre requereix una intervenció quirúrgica.

El club lleidatà ja treballa per poder aconseguir tot el necessari perquè el jugador balear pugui ser operat abans de divendres -segurament la intervenció serà demà- i començar així la recuperació que el portaria a poder jugar, amb una màscara protectora, en cinc o sis setmanes si l'equip de Joaquín Prado encara continua en la competició disputant el play-off d’ascens.

Cal recordar que el balear va passar consulta el dilluns amb el responsable del servei mèdic de l’entitat lleidatana, el doctor Xavier Peirau, qui el va derivar a l’especialista maxil·lofacil en diagnosticar-li una fractura de l’arc zigomàtic del pòmul esquerre.

De fet, el jugador va rebre un duríssim cop durant l’enfrontament contra el Breogán Lugo. En un primer moment es va dir que patia una fractura parcial del pòmul. Així, el dissabte mateix se li va practicar un TAC a l’hospital de Lugo, on es va descartar qualsevol altra possible lesió al cap. Alzamora, molt marejat, es va quedar ingressat en observació aquella nit, acompanyat per la fisio de l’equip, Anna Pedrero, mentre que la resta d’integrants de la formació va viatjar a terres lleidatanes. El diumenge va tornar a la capital del Segrià.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat