Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Alfons Alzamora pateix una fractura de l’arc zigomàtic del pòmul esquerre

El pivot de l’Actel Força Lleida va patir un fort cop durant el partit contra el Breogán Lugo i va ser ingressat a l’hospital de la localitat gallega

Alfons Alzamora, Força Lleida, bàsquet
Moment en el qual Alfons Alzamora anava el vestidor. (Foto: Força Lleida)
El pivot de l’Actel Força Lleida Alfons Alzamora pateix una fractura de l’arc zigomàtic del pòmul esquerre, com se li ha diagnosticat en la corresponent consulta amb el responsable dels serveis mèdics de l’entitat esportiva, el doctor Xavier Peirau, qui l’ha derivat a l’especialista maxil·lofacial. De fet, el jugador serà visitat demà i se li marcarà el tractament a seguir, així com el temps que estarà de baixa abans de poder jugar a bàsquet.

El jugador va rebre un duríssim cop durant l’enfrontament contra el Breogán Lugo. De fet, en un primer moment es va dir que patia una fractura parcial del pòmul. Així, el dissabte mateix se li va practicar un TAC a l’hospital de Lugo, on es va descartar qualsevol altra possible lesió al cap. Alzamora, molt marejat, es va quedar ingressat en observació aquella nit, acompanyat per la fisio de l’equip, Anna Pedrero, mentre que la resta d’integrants de la formació va tornar a terres lleidatanes. Ahir va tornar a la capital del Segrià.

Així doncs, demà es coneixerà quant temps estarà de baixa, però segurament l’entrenador Joaquín Prado no podrà comptar amb ell per al proper enfrontament del conjunt lleidatà, el qual disputarà diumenge dia 5 d’abril, a les 12.00 hores, a la pista del MyWigo Valladolid. En el cas que no pogués jugar, aquesta seria una baixa important.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat