Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La CX Cursa Bombers Lleida, amb el repte de mantenir els 3.500 atletes

La cita atlètica s’ha consolidat com una de les proves més especials del calendari lleidatà i la cinquena edició es durà a terme el cap de setmana de l'11 i 12 d’abril

Diputació de Lleida, CX Cursa Bombers Lleida, atletisme
Foto de família de tots els participants en la presentació. (Foto: Diputació de Lleida)
La CX Cursa Bombers Lleida arriba a la cinquena edició amb l’objectiu de mantenir els 3.500 corredors que es van inscriure l’any passat, tal com han deixat palès els organitzadors de la cita esportiva durant la presentació a la Diputació de Lleida. Cal esmentar que l’esdeveniment, que és un dels més atractius del calendari esportiu, se celebrarà el cap de setmana de l’11 i 12 d’abril a la capital del Segrià.


En aquest sentit, el dissabte es duran a terme, a partir de les 10.00 hores, les curses infantils a la pista municipal d’atletisme de les Basses d’Alpicat, mentre que el diumenge tindrà lloc una nova edició de la cursa, amb la possibilitat de triar entre les distàncies de 10  quilòmetres i 5 quilòmetres. De fet, la presentació ha comptat amb la participació del vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla; la directora dels Serveis Territorials d'Interior a Lleida, Ana Miranda; el representant territorial de l'Esport a Lleida, Joan Segura; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso; el cap de l’Àrea d’Operacions de la Regió d’Emergències de Lleida, Eduardo Martinez, i l’organitzador de la cursa, Jordi Martínez.

L’esforç, el treball, la solidaritat i la superació continuada han estat alguns dels valors que tant la directora dels Serveis Territorials d’Interior a Lleida, Ana Miranda, com el cap de l’Àrea d’Operacions de la Regió d’Emergències de Lleida, Eduardo Martinez, han ressaltat com a qualitats de la cursa i de la tasca dels Bombers. Per la seva banda, Padilla ha destacat la importància d’organitzar curses d’aquestes característiques que ajuden a la promoció de l’esport i de la ciutat i ha fet un reconeixement als Bombers de la Generalitat per la tasca diària que desenvolupen. A més, el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura, ha destacat la gran promoció que realitzen de l’esport a Lleida i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso, ha incidit en la importància d’introduir l’hàbit de l’activitat física entre els més petits amb curses com la que es farà l’11 d’abril.

Els organitzadors han limitat a 700 els participants a les KOA Curses Infantils Bombers Lleida 2015 i no volen augmentar els 3.500 corredors de la Cursa Bombers Lleida per garantir la qualitat de l’esdeveniment, segons ha explicat l’organitzador de la cursa, Jordi Martínez. El corredor marroquí establert a Lleida Abderrahim el Jaafari serà un dels participants a la cursa.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat