Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Ros: “Encarem la campanya electoral amb la credibilitat de la feina ben fet i un projecte de futur”

L’alcalde i candidat a l’alcaldia de Lleida s’ha reunit avui amb els membres de la candidatura del PSC en una primera reunió de treball

PSC, Àngel Ros, política, candidatura
Moment de la reunió informativa de la candidatura del PSC. (Foto: PSC)
L’alcalde de la capital del Segrià i candidat a l’alcaldia de Lleida pel PSC, Àngel Ros, ha afirmat avui en la reunió de treball amb els membres de la candidatura del PSC que “encarem la propera campanya electoral amb la credibilitat de la feina ben feta i un projecte de futur que basem en la industrialització, l’ocupació i l’atenció social”. En aquest sentit, ha afegit que “aquesta industrialització implica allargar el polígon del Segre fins Alcoletge i el polígon de Torreblanca”. 


Així mateix, Ros també ha assenyalat que altres elements claus són el projecte del parc de les Basses i la candidatura de la Seu Vella com a Patrimoni de la Humanitat. A més, des del punt de vista social, mentre perduri la situació de crisi econòmica, "Lleida ha de seguir sent la ciutat de Catalunya que més despesa dedica per habitant, que ara són 180 euros en despesa social per habitant i any”. Pel que fa a grans obres, el candidat socialista ha avançat que “la primera gran obra a fer és el Pla de l’Estació, enllestir el cobriment de les vies, tot i que aquesta inversió ha de ser a mitges amb Adif”.
 
En aquesta primera reunió de treball amb tots els membres de la candidatura socialista, Ros ha explicat que, “sobretot de cara als nous candidats, estem explicant els principals eixos de la feina feta i les futures propostes per tal que es familiaritzin amb la campanya”. D'altra banda, ha indicat que la propera setmana es reprendran els actes 2020 als barris d’Instituts-Sant Ignasi-Escorxador i la Mariola, “per seguir escoltant els veïns i veïnes de cada barri,  i ha avançat que en les reunions realitzades fins al moment “la gent valora que abordem la recuperació del parc de les Basses. També es parla molt de seguir amb les infraestructures esportives als barris, que han arribat a la saturació, i que les places públiques es puguin utilitzar més, amb més equipaments esportius senzills i jocs infantils”.
 
Per la seva banda, la responsable de la campanya electoral a Lleida, Sara Mestres, ha assenyalat que en el procés participatiu de reunions als barris ja s’han comptabilitzat unes 500 persones i que s’espera arribar a la xifra de 700 amb les que queden per dur-se a terme. Ambdós han recordat que a partir d’aquestes reunions s’està elaborant el programa electoral, el qual es presentarà la setmana després de Setmana Santa.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat