Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La UdL tanca les seves portes per Setmana Santa per estalviar 30.000 euros

Restarà en funcionament la biblioteca de la Facultat de Lletres, a l'edifici del Rectorat

UdL,Universitat de Lleida
La biblioteca de Lletres és l'única que funcionarà del 30 de març al 6 d'abril. (Foto: Universitat de Lleida)
La Universitat de Lleida (UdL) tancarà les seves portes al públic durant la Setmana Santa per estalviar uns 30.000 euros, una quantitat similar a l'assolida durant el mateix període de l'any 2014. La majoria d'edificis suspendran la seva activitat quotidiana entre els dies 30 de març i 6 d'abril, ambdós inclosos. Restarà en funcionament la biblioteca de la Facultat de Lletres, a l'edifici del Rectorat, i es manté el servei de seguretat les 24 hores a tots els campus.


La biblioteca obrirà les seves portes en l'horari habitual de 09.00 h a 21.00 h del 30 de març a l'1 d'abril, així com els dies 4 i 5. Mentrestant, el 2 d'abril, Dijous Sant, només funcionarà de 09.00h a 15.00h i el 3, Divendres Sant, estarà tancada. També obren les sales d'estudi de Lletres i Ciències de la Salut, així com les sales d'estudi i d'usuaris de l'edifici Polivalent del campus de Cappont.

Altres equipaments de la UdL que continuen en funcionament són l'edifici CREA, a Cappont; els laboratoris del campus d'Agrònoms, i l'IRBLleida, al campus de Ciències de la Salut. També es manté obert el registre general de la UdL, ubicat al Rectorat, els dies 30 i 31 de març i 1 i 2 d'abril.

La Universitat de Lleida va començar amb els tancaments institucionals durant els períodes d’inactivitat docent a l'estiu de 2011, coincidint amb les retallades pressupostàries, i des de llavors n'ha anat augmentant la durada. L'any passat se'n van produir tres: el de Setmana Santa, del 14 al 21 d'abril; el de l'estiu, del 2 al 24 d'agost, i el de Nadal, del 24 de desembre al 5 de gener de 2015. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat