Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Diputació de Lleida preveu una ocupació de prop del 85% al Pirineu per a finals de Setmana Santa

El turisme rural mantindrà una ocupació alta de manera homogènia a tota la demarcació de Lleida

turisme, ocupació, excursionisme
El turisme rural mantindrà un any més un alt percentatge d'ocupació. (Foto: Oriol Clavera)
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu una bona ocupació turística aquesta Setmana Santa a les zones turístiques de les comarques de Lleida. Segons el Patronat, la xifra d'ocupació al Pirineu podria situar-se prop del 85% entre Dijous Sant i Dilluns de Pasqua, amb un percentatge inferior, d'entre el 40 i el 70%, durant el tram que va de dissabte 28 de març a dimecres 1 d'abril. La institució augura que la millor xifra s'assolirà a les zones del Pirineu i prop de les estacions d'esquí, excepte el turisme rural, que mantindrà una ocupació alta de manera homogènia a tota la demarcació de Lleida. El turisme rural, el de naturalesa, el cultural i el gastronòmic són altres punts de més atracció per als visitants en aquest període de vacances.

L'estació Boi Taüll Resort tindrà una plena ocupació en el primer període festiu gràcies a l'oferta per a grups amb activitats d'esquí com també amb la primavera i la naturalesa, segons el Patronat.
 
El turisme rural, que té una gran demanda, mantindrà un any més un alt percentatge d'ocupació, que estarà entre el 85 i el 90% durant els cinc festius de Dijous Sant a Dilluns de Pasqua i entre el 35 i el 40% la resta de dies.

En els càmpings, amb gairebé tots els establiments oberts, es preveu una ocupació per sobre del 90% en les places de bungalous, mentre que la resta de dies l'ocupació estarà entorn del 60% en aquesta modalitat d'allotjament. El nivell d'ocupació en les places destinades a l'acampada, del 2 al 6 d'abril, rondarà el 60% i serà inferior en el primer tram de la setmana. Així mateix, altres modalitats d'allotjament reglat, com els apartaments turístics, refugis i albergs, també tindran un bon percentatge d'ocupació.

Actualment, l'oferta d'allotjament a Lleida és de 58.260 places, entre hostaleria (20.805), turisme rural (4.404), càmping (22.149), apartaments (3.054), refugis (1.795) i cases de colònies.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat