Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Els artistes lleidatans Antoni Serra i Teresa Cami descobreixen les obres que exposaran al Museo de Cerámica Picasso de Málaga

Giuseppe Carnevale, promotor de l'exposició, medalla d’or en promoció cultural

Giuseooe Carnevale, art, cultura, Lleida, CAC Mijas, Diputació de Lleida, Javier Fructuoso,
Giuseppe Carnevale, Javier Fructuoso, Teresa Cami i Antoni Serra, en la presentació a la Diputació de Lleida. (Foto: Judit Gómez)
La promotora cultural Arte&Evento, de Giuseppe Carnevale, ha presentat els artistes lleidatans que exposaran, de manera permanent, les seves obres al Centre d’Art Contemporani del Museu de ceràmica Picasso de Málaga.


Amb la presència del vicepresident de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, els artistes lleidatans Teresa Cami i Antoni Serra han avaluat la seva participació en l’Exposició d’Art Internacional, recentment conclosa, del CAC Mijas Museum Picasso. Ambdós artistes han mostrat la seva satisfacció i se senten molt orgullosos per poder participar en esdeveniments com aquests. “És difícil promocionar-se, però aquest museu ens pot ajudar molt”, confessa Teresa. En els pròxims mesos, els dos artistes exposaran una de les seves obres en la col·lecció del museu, obres que seran visibles de manera permanent en el museu durant un any.

Aquest acte també ha servit per fer una crida a la promoció artística. “A Lleida teniu una cantera d’artistes molt bona”, al·lega el director del CAC Mijas, Javier Fructuoso, que també ha mostrat molt d’interès en poder apropar l’art lleidatà a les terres d’Andalusia.

A l’acte també hi han participat representants de l’Ajuntament, del Cercle De Belles Arts i dels Armats de Lleida.

Presentació a la Subdelegació del Govern

Després d’aquest acte, els artistes Teresa Cami i Antoni Serra, acompanyats de Giuseppe Carnevale i del director del CAC Mijas, Javier Fructuoso, s’han desplaçat a la Subdelegació del Govern a Lleida per trobar-se amb la subdelegada, Inma Manso. Els artistes han presentat oficialment les obres que exposaran a Màlaga i que seran part de la col·lecció del Museo de Cerámica Picasso, com també les propostes i projectes del director del CAC i del responsable d'Arte&Evento.

Giuseppe Carnevale, medalla d'or en promoció cultural

Foro Europa 2001 representa un dels organismes més importants tant a nivell nacional com internacional. La seva labor és fer trobades per a l’intercanvi i la divulgació d’idees i coneixements entre dirigents de la vida empresarial, cultural i política. Cada any premien amb la medalla d’or personatges del món empresarial relacionats amb la participació en medicina i amb la recerca de cultura i art. Aquest premi pretén remarcar els valors de la ciutadania europea i crear sinergies.

Enguany el premi és per al promotor d’art Giuseppe Carnevale, que demà es desplaçarà a Madrid per recollir el seu guardó. L’entrega es durà a terme al The Westing Palace Hotel de Madrid durant la nit de gala en un acte solemne i oficial.Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat