Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Les quatre diputacions i el Govern unifiquen la gestió informàtica del padró municipal d'habitants

Un total de 745 poblacions compartiran programa informàtic per facilitar la modificació de dades o el trasllat d'expedients

Diputació de Lleida, Joan Reñé, Generalitat de Catalunya
El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, durant la seva intervenció. (Foto: Diputació de Lleida)
Els presidents de les diputacions de Lleida, Barcelona, Girona i Tarragona i la vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya han signat aquest dilluns a Barcelona un conveni per a la definició, implantació i posada en marxa d’un sistema informàtic de gestió del padró municipal d'habitants.


Amb aquesta unificació, un total de 745 poblacions, la majoria amb una població de menys de 20.000 habitants, compartiran programa informàtic per facilitar, per exemple, la modificació de dades o el trasllat d'expedients. El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, en la seva intervenció al Palau de la Generalitat, ha explicat que "el sistema permetrà disposar d'una base única d’informació per a la gestió del padró municipal d’habitants de tot Catalunya". Per la seva banda, la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha exposat que la mesura serveix per "modernitzar, simplificar i agilitzar" l'administració i contribuir a "un estalvi econòmic".
 
El Ple de la Diputació de Lleida va aprovar el passat mes de febrer l’adhesió al conveni que permetrà una mateixa solució tecnològica a totes les diputacions catalanes per donar suport als municipis del seu àmbit territorial.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat