Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’Actel Força Lleida, el Lleida Esportiu i l’ICG Software Lleida sumen esforços per omplir pavellons i estadi

Els socis dels tres clubs podran gaudir dels tres esports amb els seus corresponents carnets gràcies a l'acord al qual s’ha arribat

Félix González, Àngel Ros, Albert Esteve, Enric Duch, Actel Força Lleida, Ajuntament de Lleida, Lleida Esportiu, ICG Software Lleida, bàsquet, futbol, hoquei
Félix González, Àngel Ros, Albert Esteve i Enric Duch, durant la presentació. (Foto: Javi Enjuanes)
L’Actel Força Lleida, el Lleida Esportiu i l’ICG Software Lleida han sumat les seves forces amb l’objectiu d’omplir el Barris Nord, el Camp d’Esports i l’Onze de Setembre. Sota la campanya "Tots som Lleida", les tres entitats s’han unit en aquest tram final de temporada donant una entrada a cada soci per cada partit dels que resten de la fase regular.

Els presidents de les diferents entitats, acompanyats per l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, han mostrat la seva satisfacció per aquest acord de col·laboració. “Volem seguir fent territori en un moment important per les tres entitats, que necessiten el màxim suport”, ha manifestat el president del Lleida Esportiu, Albert Esteve. En aquest sentit, el president del Força Lleida, Félix González, ha apuntat que “necessitem poder comptar amb el públic”, mentre que el president de l’ICG Software Lleida, Enric Duch, ha dit que “tots portem el nom de Lleida i l’afició ha de ser el número dotze, com s’acostuma a dir”. De fet, el paer en cap ha recalcat que “sempre havia somiat amb una roda de premsa així, en la qual estiguessin els tres clubs referents de la ciutat. Cal el suport d’una afició que ara és comú en els tres clubs”.

Així, els socis que vulguin veure futbol hauran d’anar amb el seu carnet i DNI, de 16.00 a 18.00 hores, a partir del dilluns dia 30 fins al divendres anterior al partit contra el Reus Deportiu i se’ls entregaran les entrades corresponents. Per la seva banda, als interesants en el bàsquet només els caldrà anar a les taquilles del Barris Nord per tal de rebre la seva entrada. Finalment, en el cas de l’hoquei, ensenyant el carnet a l’entrada ja es podrà accedir al pavelló.

Per tant, tot començarà demà amb el partit que l’ICG Software Lleida disputarà contra el VIC. Seguint amb l'hoquei, els aficionats de la resta d’esports també podran veure el xoc contra el Mataró (12 d’abril) i el que es jugarà contra el Calafell (10 de maig). Pel que fa al futbol, es podran presenciar els enfrontaments contra l’Hércules (5 d’abril), l'Alcoyano (19 d’abril) i el Reus Deportiu (10 de maig). Finalment, en bàsquet es podrà veure l’Actel Força Lleida contra el Ford Burgos (10 d’abril).

A més, els màxims dirigents han manifestat que aquesta iniciativa serà la primera d’un seguit d’actuacions que es volen dur a terme. “Esperem que sigui el primer pas de molts més, ja que volem seguir en aquesta línia”, ha apuntat González. Tot i així, Esteve ha descartat que el final d’aquest camí sigui un carnet comú, “ja que les conjuntures econòmiques de cada club són diferents i s’hauria d’estudiar molt. Això sí, tots estem en el mateix vaixell”, a més de dir que “aquesta iniciativa no s’aplicarà durant el play-off, perquè és una font d’ingressos important”. Per tant, Duch ha demanat a l’alcalde de Lleida que ajudi aquesta iniciativa per tal tingui continuïtat, en ser la Paeria qui actua d’intermediària.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat