Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Detinguda a la Bordeta per enverinar el seu cunyat septuagenari

Era la tercera vegada que l'acusada adulterava amb medicaments el cafè de la víctima

caserna,Guàrdia Urbana
Façana de la caserna de la Guàrdia Urbana de Lleida. (Foto: Hermínia Sirvent)
La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir divendres de la setmana passada al barri de la Bordeta una dona acusada d'enverinar en repetides ocasions el seu cunyat, un ancià de més de setanta anys.


Els fets es remunten al divendres passat, quan un home es va posar en contacte amb la Guàrdia Urbana després de visitar el seu pare i trobar-lo totalment intoxicat per alguna substància que encara s'està investigant. Ràpidament es van dirigir fins al lloc dels fets diverses patrulles de la Policia Local de Lleida i una ambulància, que va traslladar l'ancià a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova.

Els agents van obrir una investigació que va concloure amb la detenció de la cunyada de la víctima. Segons diferents parts implicades, no era la primera vegada que el septuagenari resultava intoxicat, i es dóna la circumstància que sempre ocorria quan la seva cunyada s’encarregava de fer-li el cafè.

Després de constatar altres indicis que apuntaven a la mateixa sospitosa, els agents van procedir a la seva detenció, acusant-la d'un delicte de temptativa d'homicidi, i van posar la recerca a mans dels agents dels Mossos d'Esquadra i del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia en funcions de Lleida.

Fonts properes al cas asseguren que la dona aprofitava (es desconeix amb quin propòsit) que era l'encarregada de fer el cafè al seu cunyat per afegir-hi algun tipus de medicació. És el tercer cop que la víctima hauria ingressat a l’Arnau de Vilanova amb un quadre d'intoxicació similar.

La investigació no ha fet més que començar. L'enverinament és un mètode clàssic d'assassinat a mans femenines. Un crim que, quan la ciència forense estava poc desenvolupada, quedava impune. Les autores veuen com la víctima es va consumint poc a poc mentre, talment com una formigueta, van corsecant la seva ànima.

De moment es desconeixen els motius que van portar l'acusada a intentar, sempre suposadament, acabar amb la vida de l'ancià. La instrucció del cas aclarirà què va passar realment en aquell habitatge de la Bordeta.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat