Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Comú de Lleida presenta a primàries una llista de catorze candidats

Aquest dimarts s'obrirà la primera volta de les primàries per determinar l'ordre dels representants

Comú de Lleida, eleccions municipals, candidatura, llista, primàries
Alguns dels candidats a primàries del Comú. (Foto: Comú de Lleida)
El Comú de Lleida presentarà a primàries una llista amb catorze candidats i candidates de diferents perfils i trajectòries professionals i personals. La llista, validada aquest diumenge per l'assemblea, la integren persones d’entre 26 i 80 anys, arrelades en la lluita social i nouvinguts amb compromís social i polític.


Aquest proper dimarts s'obrirà la primera volta de les primàries, que servirà per determinar l'ordre de la llista del Comú i per establir qui es podrà postular com a cap de llista de cara a la segona volta de les primàries, que se celebra el dia 29.

La primera volta es farà mitjançant un procés de votació telemàtica a través de l'aplicació d'Agora Voting en què podran votar les més de 2.000 persones adherides al projecte. El dissabte 28, durant tota la jornada, s'obrirà la participació a tota la ciutadania de Lleida resident a la ciutat i que tingui més de 18 anys.

En la segona volta s’escollirà qui va de cap de llista entre els candidats i candidates que hagin superat la primera volta i que voluntàriament es presentin al càrrec. També es completarà la resta de la llista entre persones que han optat per anar en les darreres posicions.

L'assemblea ha traçat el pla de treball per a la campanya de recollida dels 1.500 avals que exigeix la llei per poder presentar una agrupació d'electors. Les signatures d'aval s'han d'obtenir entre el dia 1 i el dia 20 d'abril.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat