Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Postius impulsarà una auditoria ciutadana per garantir la transparència a la Paeria

El convergent lamenta que Ros i el seu equip no hagin fet públics els certificats d'ingressos

Toni Postius, Artur Mas, candidatura, CiU
Toni Postius, el dia de la seva presentació oficial amb Artur Mas. (Foto: Arxiu)
El candidat per CiU a l’alcaldia de Lleida, Toni Postius, crearà una auditoria ciutadana per garantir la transparència i la gestió eficient amb la finalitat que la ciutadania fiscalitzi els comptes públics. Anualment, tots els ciutadans de més de 18 anys, domiciliats a Lleida i que s'inscriguin en el programa podran, per sorteig i en nombre de vint, revisar les justificacions de les despeses municipals.


Postius ha concretat que “aquesta mesura contribuirà a la millora de la qualitat democràtica en un àmbit en què els comptes han de ser públics, transparents i fiscalitzats pels primers interessats i afectats: els lleidatans i les lleidatanes”.
 
El convergent ha argumentat que la Paeria no només ha de tenir una administració transparent i que generi confiança donant accés a la informació dels pressupostos, sinó també facilitant que els ciutadans puguin adherir-se a la fiscalització dels comptes públics”.

En relació amb la crisi oberta en el si de la Paeria per part de l’equip de govern, Postius ha subratllat que “encara queda molta informació pendent de publicació per la negativa del règim socialista a donar explicacions, emparant-se en un impediment legal inexistent”. En aquest punt, Postius ha insistit en el fet que “si no hi ha res mal fet, no hi ha res a amagar, s’ha de posar a disposició dels ciutadans tota la informació i que siguin ells mateixos qui en treguin conclusions”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat