Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Ros aprova una llista continuista amb el fitxatge del doctor Xavier Rodamilans com a número quatre

Mínguez i Larrosa ocuparan el segon i tercer lloc de la candidatura del PSC. Camps i una quinzena de militants marxen de l’acte en protesta contra el vot a mà alçada

candidats, PSC, llista electoral, Àngel Ros
Imatge dels candidats escollits per Àngel Ros per representar la llista electoral a les municipals del 24 de maig. (Foto: PSC)
L'Agrupació local del PSC de Lleida va aprovar aquest divendres la llista electoral per al 24 de maig proposada per l'actual alcalde i candidat a la reelecció, Àngel Ros. Marta Camps, juntament amb l'actual regidor Josep Barberà (que no apareix a la llista) i una quinzena més de militants, va abandonar l'acte en senyal de protesta per la decisió de votar a mà alçada.


La llista està formada per 32 persones, amb un 43% de renovació, i incorpora vuit noves cares, quatre d’elles entre els primers llocs. El fitxatge més significatiu és el del doctor Xavier Rodamilans, que ocupa la quarta posició. Altres noves incorporacions són els presidents de l’Associació de Veïns de Torres de Sanui i de Balàfia, Joan Queralt i Toni Baró respectivament, i Jordi Sabata i Cristian Botija, dos joves de les Joventuts Socialistes.
 
Àngel Ros va voler destacar el manteniment del “tronc central” del govern actual, amb Montse Mínguez com a número dos i Fèlix Larrosa de número tres. Segons Ros, "mantenim també part de continuïtat perquè l’actual equip de govern funciona bé i té molta força per tirar endavant el projecte socialista i de progrés per Lleida”. L’actual alcalde i candidat socialista va afirmar que “l’objectiu és arribar als setze regidors”. 

La resta d'escollits queden de la següent manera: Sara Mestres anirà de número cinc, seguida de Rafel Peris, Montse Parra, Joan Gómez, Joan Queralt, Dolors Arderiu, Antoni Baró, Txema Alonso, Jesús Castillo, Maria Rosa Ball, Judith Alcalá i Jordi Sabata, de número setze. Tere Cunillera ocupa la posició 27, tancant la llista. Es confirma la no repetició del regidor Oriol Yuguero, que deixa la política activa per dedicar-se exclusivament a la medicina.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat