Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Lleida Esportiu, amb el repte de guanyar un altre rival fort, el CF Badalona

El tècnic dels lleidatans ha argumentat que “haurem d’estar atents a tots els detalls que es produeixin el diumenge” per tal d’aconseguir els tres punts que estaran en joc

Imanol Idiakez, futbol, Segona Divisió B, Lleida Esportiu
Imanol Idiakez, durant una roda de premsa. (Foto: Arxiu)
El Lleida Esportiu té davant seu un nou repte, el de sumar una important victòria contra un altre rival fort de Segona Divisió B, el CF Badalona, diumenge, a les 17.00 hores, al Camp d’Esports. Els lleidatans tenen com a objectiu sumar els tres punts que estan en joc per tal de, com a mínim, mantenir la distància amb el primer classificat, el Nàstic de Tarragona, mentre que els badalonins viatgen a la capital del Segrià per seguir vius en la lluita per entrar a la zona del play-off d'ascens. “Haurem d’estar atents a tots els detalls que es produeixin el diumenge, és a dir, molt concentrats i concedint poques opcions al rival”, ha sentenciat l’entrenador dels blaus, Imanol Idiakez.

En aquest sentit, el preparador ha argumentat que serà “un partit perillós”, ja que en els darrers catorze enfrontaments el Badalona ha guanyat, empatat o perdut per només un gol en dotze d'aquests. En el record també està el xoc de la primera volta. “És un conjunt molt ben treballat, organitzat i amb jugadors de categories superiors. Té unes clares senyes d’identitat”, ha matisat.

Malgrat tot, els de la Terra Ferma tenen l'avantatge de jugar casa, “on ens sentim forts. Si tenim bona sintonia amb l’afició, estarem més a prop de la victòria, ja que tenim la sensació que l’afició és un jugador més de l’equip”. Per tant, ha animat tots els seguidors a anar al Camp d’Esports, ja que “si tirem endavant els enfrontaments que ens queden a casa, estarem més a prop de la propera fase”. Tot i així, ha manifestat que no es pot pensar en el futur ni que guanyant els quatre partits que queden al feu ilerdenc el play-off estigui assegurat, “perquè ens hem de centrar en els tres punts que estan en joc aquest diumenge”.

El que és cert és que els lleidatans estan en una bona dinàmica, la qual cosa els permet tenir un plus de confiança en aquest tram decisiu de la competició. Finalment, cal destacar que una altra dada important és que Idiakez té tota la plantilla disponible.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat