Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Carles Vega presenta la llista d’ERC i obre la porta a altres formacions

L’exsecretari general de CCOO, Josep Maria Baiget, i la professora de música de secundària, Núria Marín, ocuparan el segon i el tercer lloc de la candidatura

ERC, Carles Vega, eleccions municipals,
El candidat d'ERC, Carles Vega, durant la presentació de la seva llista per entrar a la Paeria. (Foto: ERC)
Els militants d'Esquerra a Lleida (ERC) van aprovar aquest dijous la candidatura que es presentarà a les properes eleccions a la Paeria, el 24 de maig. El número 2 és Josep Maria Baiget, exsecretari general de Comissions Obreres (CCOO), i cap dels Agents Rurals de les Garrigues i militant d'ERC des de l'any 2002. La número 3 és Núria Marín, professora de música de secundària i secretària de formació de l'Executiva regional d'Esquerra a Lleida.


La llista també compta amb un representant de les Joventuts d’Esquerra Republicana i alguns independents, entre els quals destaca Paco Salazar, president de l'Associació Cultural Gitana Futur, en el lloc número 8. Tanca la candidatura l'exregidora d'Esquerra a la Paeria, Montse Bergés.

El candidat a l'alcaldia de Lleida, Carles Vega, ha assegurat que es tracta d'una llista amb "independents i representants de la societat civil lleidatana" i que la candidatura republicana està "oberta a futures negociacions" amb altres formacions.

La llista va ser aprovada per 31 vots a favor, 5 abstencions i 2 vots nuls.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat