Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’Actel Força Lleida, preparat per rebre un Quesos Cerrato Palencia convertit en rival directe

El tècnic del conjunt lleidatà, Joaquín Prado, argumenta que “és un partit molt important, però no té el qualificatiu de decisiu”

Joaquín Prado, bàsquet, Actel Força Lleida, LEB Or
Joaquín Prado, durant un enfrontament d'aquesta temporada. (Foto: Arxiu)
El destí i les dinàmiques han provocat que l’Actel Força Lleida rebi al Barris Nord, demà a les 21.00 hores, el que per sorpresa s’ha convertit en un rival directe, el Quesos Cerrato Palencia. Molts dels aficionats consideren que aquest xoc serà transcendental de cara a determinar la posició final a la classificació. Tot i això, el preparador dels lleidatans, Joaquín Prado, hi ha restat importància en dir que “és un partit molt important contra un equip que s’ha convertit en un rival directe d’una manera inesperada, però no té el qualificatiu de decisiu”.

Cal esmentar que el Palencia arriba a la capital del Segrià després d’encadenar quatre derrotes consecutives. Les lesions l'han marcat en la segona volta i això ho ha pagat amb els resultats, tot i ser el campió de la Copa Príncep. Però això també el converteix en un conjunt complicat, sobretot veient el seu gran potencial. “Se li ha de tenir el màxim respecte, perquè tots creiem que encara continua sent un clar aspirant a l’ascens a l’ACB”, ha afegit Prado.

D'altra banda, s’ha de posar en relleu la solidesa defensiva de les dues formacions. “És un partit dels que agrada jugar. Estem en una situació molt bona i, per tant, hem de ser intensos i jugar al 100%. Estem jugant per una cosa molt bonica”, ha indicat. A més, en el record també està el partit de la primera volta, en el qual es va poder veure un partit igualat, però els lleidatans van perdre per 58-46, “però només és una referència, ja que el que compta és el present”.

Per tant, la clau està en mantenir la intensitat i ser competitius en tot moment per tal que una afició entregada com la lleidatana gaudeixi d’un bon espectacle. “Els jugadors necessiten el suport de l’afició”, ha apuntat l’entrenador.

Per aquest enfrontament, Prado tindrà disponibles tots els seus jugadors, tot i haver estat setmana difícil per malaltia. “Hem treballat força bé i no hem estat en cap entrenament per sota dels dotze jugadors. Els jugadors joves ens ajuden molt”, ha matisat el tècnic.

En un altre capítol, el club rebrà una injecció econòmica per evitar problemes de pagament. Prado ha explicat que l’equip ja estava informat d’això des de feia temps, però “això no canvia respecte al futur i la propera temporada, la qual cosa és una mala noticia”, ha sentenciat.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat