Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

ICV i MES, de la mà a les eleccions municipals de Lleida

Els dos partits conflueixen i obren la porta a nous pactes amb altres forces d'esquerres

Pep Mòdol,Eduard Baches,MES,ICV
Pep Mòdol i Eduard Baches, al centre, amb la resta de representants dels dos partits que confluiran. (Foto: Dani Martínez)
ICV-EUiA i Moviment d'Esquerres (MES) aniran de la mà a les properes eleccions municipals de Lleida. Així ho han comunicat aquest dimecres els seus dos representants, Eduard Baches i Pep Mòdol, els quals es proposen l'objectiu ambiciós de governar la Paeria.


Baches ha exposat que el pacte al qual han arribat és una mostra de generositat i il·lusió perquè les esquerres conflueixin sota una única candidatura. Així mateix, les formacions fan una crida a la resta de forces d'esquerres com Crida per Lleida, ERC o el Comú perquè negociïn conjuntament i s'uneixin en una "oportunitat única" per superar les polítiques partidistes i canviar un "model esgotat de ciutat". El representant d'ICV ha posat de manifest que Lleida es troba en un "moment de crisi social, institucional i econòmica" i que la unió és necessària per combatre la "impunitat" dels bancs, l'atur i els desnonaments. 

Per la seva banda, Mòdol ha informat que les dues organitzacions han confluit ràpidament per marcar les prioritats i les urgències de ciutat. El candidats a la llista municipal encara no estan definits i es decidiran en una comissió de llistes durant els propers dies.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat