Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Alumnes de la Facultat de Lletres de la UdL reclamen la gratuïtat del pàrquing del Rectorat

L'Assemblea d'Estudiants considera "insuficient" la cessió de 62 places gratuïtes per part de la Paeria, ja que "només dissimula el problema"

aparcament, zona blava, Universitat de Lleida, Rectorat
Imatge de l'aparcament del Rectorat abans de convertir-se en zona blava. (Foto: Universitat de Lleida)
L'Assemblea d'Estudiants de la Facultat de Lletres de la Universitat de Lleida (UdL) reclama la gratuïtat del pàrquing del Rectorat per als estudiants i lamenta la "manca de resposta" de l'Ajuntament de Lleida després de presentar més de 500 signatures contra la “imposició” de la zona blava.


Els estudiants consideren que la transformació en zona blava ha suposat “un cop bastant dur” per al conjunt d’estudiants, ja que cada cop tenen més dificultats per realitzar un estudis superiors donat el seu “encariment desorbitat”. Exposen que, tot i ser més barata que altres zones blaves de la ciutat (costa 50 cèntims d’euro l’hora), "una persona que estacioni el seu vehicle de dilluns a divendres durant només quatre hores (l’equivalent a dues classes) es pot gastar uns 40 euros al mes”. Una xifra que pot sobrepassar els 350 euros al llarg del curs, en un context on algunes carreres poden superar els 2.000 euros l'any.

D’altra banda, l'Assemblea també considera "insuficient" la cessió de 62 places gratuïtes a la UdL per part de la Paeria, ja que “només dissimula el problema” en una facultat on hi ha més de 700 alumnes.

Lamenten els requeriments excessius que es demana per disposar d’ajuda i que funcioni per torns. L’Assemblea denuncia la “passivitat” de l’Ajuntament i expressa la seva intenció de continuar treballant per aconseguir que l’aparcament torni a ser gratuït per a tots els alumnes universitaris. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat