Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Pau Juvillà, cap de llista de la Crida per Lleida

Francesc Gabarrell serà el número dos, que anirà acompanyat de Teresa Ibars, Rubén Cobo, Noelia Jiménez i Susana Ariño

CUP,Crida per Lleida,Pau Juvilà,Teresa Ibars,
La Crida per Lleida ha presentat aquest matí els sis candidats que formaran la candidatura per a les eleccions municipals.(Foto: Crida per Lleida)
El biòleg Pau Juvillà ha estat escollit aquest diumenge com a cap de llista de la Crida per Lleida, formació impulsada per la Candidatura d’Unitat Popular (CUP). La formació assembleària ha presentat aquest matí als Camps Elisis els sis integrants que formaran la seva candidatura per a les eleccions municipals del 24 de maig.


La llista l’encapçala Pau Juvillà però el segueixen Francesc Gabarrell, que serà el número dos de la llista, seguit per aquest ordre de Teresa Ibars, Ruben Cobo, Noèlia Jiménez i Susana Ariño.

Els candidats han deixat clar que han estat escollits a través d’un codi ètic i que, per tant, el seu mandat es limitarà a quatre anys i un sou del 2,5 del salari mínim interprofessional. “No volem millorar les coses, volem capgirar-ho tot”, avança la Crida, que anuncia que no es vol aixoplugar en cap vell model de política de contrastats i privats.

L’objectiu de la formació no serà obtenir representació municipal, sinó canviar la forma de fer política. Així mateix, han deixat clar que la Crida no es basa en les persones que formen la llista, sinó en el projecte, amb el qual volen “transformar la forma de fer les coses”. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat