Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Lleida Esportiu, mentalitzat en el complicat enfrontament al camp de l’Hospitalet

L’entrenador dels lleidatans, Imanol Idiakez, argumenta que “serà un partit de màxima difícultat, com ja va ser-ho el de la primera volta”

Imanol Idiakez, futbol, Segona Divisió B, Lleida Esportiu
Imanol Idiakez, durant una roda de premsa. (Foto: Òscar Buetas)
El Lleida Esportiu torna a disputar un d’aquells partits que, en aquestes alçades de la temporada, por ser determinant. Els lleidatans jugaran diumenge, a les 12.00 hores, al camp del CE L’Hospitalet i, malgrat que la diferència a la classificació és de deu punts entre les dues formacions, l’entrenador dels lleidatans, Imanol Idiakez, és conscient que “serà un partit de màxima dificultat, com ja va ser-ho el de la primera volta”.

Els tres punts que estan en joc són de vital importància per a les dues formacions. Per als ilerdencs són fonamentals, ja que els permetrien seguir lluitant per la primera posició, mentre que perlas locals són vital per poder somiar amb el play-off d’ascens. “Tot el món està buscant els seus objectius i lluitarà fins al final”, ha determinat Idiakez. En aquest sentit, ha sentenciat que “nosaltres estem en una bona dinàmica, la qual cosa volem allargar fins al final”.

De fet, els blaus han après que no pot haver-hi cap relaxació, com ja va succeir en la jornada anterior en el darrer tram del xoc. “Si baixem el nivell, donem opcions”, ha indicat. Per tant, la solidesa i ser forts per trobar la continuïtat necesària serà determinant.

Respecte al rival, Imanol Idiakez ha indicat que es tracta d’un rival que controla bé les diferents situacions del joc i que és capaç de portar la iniciativa, plantejant així moltes dificultats. Un altre factor a tenir en compte és el terreny de joc local, ja que és de grans dimensions i de gespa artificial gastada. “La unió entre el camp i el rival fa que hi hagi una gran dificultat”, ha apuntat.

A més, Idiakez ha comentat que els seus jugadors estan “compromesos" davant del repte. "Els èxits els aconsegueix tot la plantilla i ha d’haver-hi una competitivitat sana, perquè tots els integrants són útils”. També ha indicat que té tota la plantilla disponible, fins i tot Ekhi, que ja està plenament recuperat.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat