Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La millor defensa, un bon atac

Àngel Ros defensa la seva gestió al capdavant de l'Ajuntament de Lleida atacant Marta Camps

Àngel Ros, en el marc de la conferència organitzada pel Col·legi de Periodistes de Catalunya. (Foto: Ajuntament de Lleida)
Àngel Ros, en el marc de la conferència organitzada pel Col·legi de Periodistes de Catalunya. (Foto: Ajuntament de Lleida)
"L'afonia no és el pitjor handicap aquests dies"; així començava un Àngel Ros amb menys veu de l'habitual la seva conferència anual organitzada pel Col·legi de Periodistes de Catalunya a Lleida, el primer dard enverinat cap a la seva exprimera tinent d'alcalde, Marta Camps.  De fet, Ros ha explicat que la conferència de l'any passat, on va anunciar que es presentaria a la reelecció, va esdevenir el punt de partida de les males relacions amb la regidora. "La lleialtat, la justícia i la voluntat formen part d'un bon govern, i l'amistat és indissociable de la lleialtat", resava Ros en el seu posat més profund. I és que el paer en cap ha repetit novament que aquesta batalla es deu a la intenció de Camps de "judicialitzar la gestió del govern", la qual cosa ha estat considerada "extremadament greu" pel mateix alcalde. En aquest sentit, Ros ha defensat la gestió de la Paeria pel que fa a la concessió de la discoteca de Gardeny, assegurant, a més, davant d'una platea a vessar de joves universitaris, que la seva única intenció era oferir un lloc d'oci nocturn per als més joves amb l'objectiu d'evitar que agafessin el cotxe i es produïssin accidents a la carretera. D'altra banda, s'ha reafirmat en no haver cobrat mai cap dieta de manera irregular i ha passat pàgina del tema reconeixent que l'enfrontament amb Camps no és un bon exemple. "Entenc que els ciutadans estiguin empipats", ha conclòs.

La resta del discurs d'Àngel Ros s'ha centrat en els seus mèrits com a alcalde en el cas de la posada en marxa de la Llotja o el Parc Científic de Gardeny i de la gestió de la crisi econòmica, reduint l'índex d'atur de Lleida a un 14%, "el menor de Catalunya". De cara al futur, tot apunta que Àngel Ros centrarà part de la seva campanya electoral en el projecte d'ampliació del polígon industrial del Segre. També ha anunciat que en el Ple del març s'aprovarà el plec de condicions del nou parc dels Barrufets i que "ja hi ha inversors interessats".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat