Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Marc Màrquez aconsegueix la seva onzena 'pole'

Segona línia d'Àlex Màrquez en Moto3

Marc Màrquez,MotoGP
Els pilots de l'equip Repsol Profunda copen les dues primeres posicions de l'entrenament cronometrat i avui compartiran la primera fila. (Foto: Repsol Media)
Excel·lent segona jornada de Marc Màrquez i Dani Pedrosa a MotorLand Aragó, on s'han assegurat les dues posicions més avançades de la graella de sortida de matí. El líder del Mundial s'ha anotat l'onzena pole position de la temporada i compartirà la primera fila amb el seu company en l'equip Repsol Honda, Dani Pedrosa, que ha estat segon malgrat optar al millor temps fins als últims minuts.
 En els dos entrenaments lliures celebrats ahir, Màrquez va ser el més ràpid, evidenciant, a més, un gran ritme de cara a la carrera de matí. Pedrosa va ser setè en la tercera sessió i tercer en la quarta, millorant notablement el seu ritme fins a arribar a jugar-se amb el seu company d'equip la pole d'aquest dissabte.

D'altra banda, ja en Moto3, Àlex Rins confirma el seu bon nivell a MotorLand Aragó amb el millor temps dels entrenaments cronometrats. Àlex Màrquez, a només cent noranta-dues mil·lèsimes, sortirà segon.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat