Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Mollerussa enderroca l’antic bar de les piscines per convertir-lo en un pàrquing de 23 places

Les obres estan pressupostades en 216.927 euros i tenen un termini d’execució d’un mes

enderroc, obres, piscines, Mollerussa
Les obres d'enderroc del bar de les piscines tenen el termini d'execució d'un mes. (Foto: Ajuntament de Mollerussa)
L’Ajuntament de Mollerussa ha començat, a través de l’empresa adjudicatària de la zona blava, les obres d’enderroc de l’antic bar de les piscines municipals per tal que el solar que en quedi es converteixi en un pàrquing de 23 places. Les obres, que tenen un termini d’execució d’un mes, estan pressupostades en 216.927 euros i contemplen també traslladar de lloc una estació transformadora que està instal·lada als magatzems que s’han d’enderrocar.


La nova concessió de la zona blava del municipi gestionarà un total de 439 places, de les quals 98 són de nova creació, tot i que se’n deixaran sense efecte 50 de l’avinguda de la Generalitat i de la plaça de l’Estació. Pel que fa a les places que es posaran en funcionament per primera vegada, 23 corresponen a l’aparcament que està previst ubicar al carrer Llorenç Vilaró, a la parcel·la que quedarà un cop s’hagi enderrocat l’antic bar de les piscines, i la resta es divideixen entre la prolongació del carrer de Ferrer i Busquets i la incorporació dels carrers de Santa Joaquima de Vedruna, Verge de Montserrat i Onze de Setembre, totes elles al centre urbà en zona comercial. 
 
La nova concessió, que tindrà una durada de deu anys, oferirà la possibilitat de poder fer els pagaments del tiquet de la zona blava a través d’una aplicació instal·lada als smartphones.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat