Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Torna la Volta Ciclista Internacional de Lleida

La cita esportiva es durà a terme els dies 27, 28 i 29 de març i aplegarà prop de 150 ciclistes nacionals i internacionals

Volta Ciclista Internacional de Lleida, ciclisme, presentació, La Paeria, Ajuntament de Lleida
Moment de la presentació que s'ha dut a terme a la Paeria. (Foto: Ajuntament de Lleida)
La Volta Ciclista Internacional de Lleida torna de nou a la ciutat ampliant recorregut i etapes. La cita esportiva es durà a terme els dies 27, 28 i 29 de març, aplegant prop de 150 ciclistes nacionals i internacionals i tenint un bon final a la Seu Vella. De fet, el president del Club Esportiu Speed Republik, Sergi Escobar, i l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, han signat avui el conveni de col·laboració per a la celebració de la volta ciclista.

El paer en cap s’ha mostrat satisfet “per haver recuperat la Volta Ciclista a Lleida, una competició que posa el nom de Lleida en el mapa ciclista internacional”. “Recuperar una prova ciclista d’aquestes característiques requereix un gran esforç, però tenim la voluntat de tornar a tenir la Volta Ciclista a Lleida dins el calendari ciclista internacional”, ha destacat. Àngel Ros ha agraït a l’esportista lleidatà Sergi Escobar “tot l’esforç que està fent per recuperar aquesta Volta, que enguany arriba a la 58a edició”.

Per la seva banda, el director de la cursa, Sergi Escobar, ha explicat que la Volta ja ha assolit la màxima categoria nacional i “intentarem que sigui reconeguda per la Unió Ciclista Internacional”. En aquest sentit, l’esportista lleidatà ha explicat que més d’una vintena d’equips nacionals i internacionals participaran en aquesta cursa.

La Volta Ciclista Internacional Província de Lleida tindrà lloc els dies 27, 29 i 29 de març i consta de quatre etapes. La primera etapa sortirà divendres al migdia des de Lleida, recorrent el Port d’Àger i amb final a Balaguer. Dissabte es donarà el tret de sortida des de Balaguer i es recorrerà el Pla d’urgell i les Garrigues, arribant de nou a Lleida. A la tarda hi haurà una contrarrellotge amb sortida i arribada a la Llotja, i diumenge, una etapa molt dura per les Garrigues, només apta per a corredors experts. El final de la Volta Ciclista tindrà lloc a la Seu Vella de Lleida. “Serà un final espectacular, pujant pel Carrer Cavallers, passant pel Mercat del Pla i la Porta dels Lleons i acabant a la plaça de la Sardana del turó de la Seu Vella de Lleida”, ha conclòs l’esportista lleidatà.

La Paeria aporta, amb caràcter excepcional, una subvenció de 50.000 euros a la Volta Ciclista Internacional Província de Lleida i també hi ha 10.000 euros en patrocinis privats, que es preveu incrementar en properes edicions. Aquest campionat se suma, d’aquesta manera, a d'altres esdeveniments esportius destacats com el Lleida Down Town, les diverses ocasions en què Lleida ha acollit una etapa de la Volta Ciclista a Catalunya o de la Vuelta a España, que enguany tindrà una arribada a la ciutat.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat