Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Comú demanarà la dimissió de Ros si no mostra els documents que van demanar Antifrau i Anticorrupció

L'agrupació d'electors decidirà el diumenge si es presenta a les eleccions municipals del mes de maig

Comú de Lleida,Ajuntament de Lleida,dimissió,
El Comú denuncia la situació econòmica de l'Ajuntament de Lleida. (Foto: Comú de Lleida)
El Comú de Lleida demana explicacions a l'equip de govern sobre la situació financera que viu l'Ajuntament de Lleida a causa de la recent absorció de l'Empresa Municipal d'Urbanisme. Consideren que l'equip de govern “està maquillant els comptes quan assegura que el deute viu de la Paeria en sumar-li el deute de l'EMU no supera el 110% que posa com a límit la llei estatal”. Per aquest motiu, l’agrupació d’electors considera que l’equip de govern ha de plegar si no explica el col·lapse financer de la Paeria.

Exigeix també conèixer quin és el deute real del Parc Científic i Tecnològic de Gardeny, “que suposa afegir més diners que hem de pagar els lleidatans i lleidatanes”. Consideren també que la mala gestió de l’equip de govern ha portat “a unflar el pressupost amb ingressos impossibles generant un forat que acaba convertint-se en deute.

El Comú exigeix que, abans del ple extraordinari que hi ha previst que es convoqui durant el mes de març, l’alcalde lliuri a la ciutadania tota la documentació referent a la situació financera de l'ajuntament a més dels documents que li ha demanat Antifrau i Anticorrupció. La formació adverteix, que si l’alcalde no dóna explicacions, demanarà la seva dimissió en entendre que no respecta un dels mecanismes bàsics de transparència, “donar les explicacions quan toca, per garantir el funcionament democràtic de qualsevol institució”.
 
Aquest diumenge, el Comú, que compta amb 1.600 persones adherides, decidirà si es presenta a les eleccions municipals del mes de maig, en un acte que tindrà lloc a l’Ateneu Popular de Ponent a les 10.00 h. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat