Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Lleida Esportiu rep al Sant Andreu havent oblidat el Gimnàstic de Tarragona

El tècnic del conjunt blau argumenta que “sabem quin és el camí que hem de fer i els passos que hem de seguir. L’objectiu prioritari és disputar el play-off”

Imanol Idiakez, futbol, Segona Divisió B, Lleida Esportiu
Imanol Idiakez, durant la roda de premsa. (Foto: Òscar Buetas)
El Lleida Esportiu ja passat pàgina, deixant en el passat la derrota contra el Gimnàstic de Tarragona. Els lleidatans estan plenament concentrats en el xoc que disputaran el diumenge, a les 17.00 hores, al Camp d’Esports, contra el Sant Andeu. “Sabem quin és el camí que hem de fer i els passos que hem de seguir. L’objectiu prioritari és disputar el play-off. Estem en una bona dinàmica i hem d’aconseguir seguir sumant i ser forts a casa nostra”, ha destacat l’entrenador dels blaus, Imanol Idiakez.

En aquest sentit, el tècnic ha destacat que “el resultat contra el Nàstic ja està oblidat. Durant tot l’any, l’alegria de les victòries i la tristesa de les derrotes només ha durat un dia”. A més, és important que així sigui, perquè encara que hi ha diferència a la classificació, no serà un xoc fàcil, ja que “és un conjunt que s’hi juga la vida i pot ser capaç de qualsevol cosa”. Cal pensar que en la primera volta tots dos conjunts lluitaven pel mateix objectiu, però “amb una dinàmica negativa s’han ficat en un embolic”. Així doncs, “no ens ho posaran difícil”.

De fet, Idiakez ha recordat que el Sant Andreu té una plantilla confeccionada per estar més a dalt. Per això, “sorprèn que estigui en situació de descens”, ha expressat el tècnic. Això provoca que la clau per aconseguir el triomf sigui “fer un partit complet”, és a dir, “estar forts mentalment per un partit que es pot decidir per petits detalls”.

A més, els ilerdencs han intentat oblidar que el líder està a quatre punts de distància. “Hem de fer el nostre camí i lluitar per cada pas, sent que sigui fort. Ens hem adonat que estem capacitats per lluitar contra qualsevol formació. Contra el Nàstic vam veure que si fem les coses una mica millor podem superar els rivals que tinguem”.

Pel que fa a l’afició, el preparador ha desitjat que “el Camp d’Esport es converteixi en un infern per als rivals, on els jugadors locals se sentin protegits. A més, els que vulguin ajudar el Lleida Esportiu s’han d’animar ara”. També ha argumentat que la Segona Divisió B és una competició igualada i, per tant, l’avantatge de sis punts envers el cinquè classificat és relativa, “ja que fins al final de temporada pot passar qualsevol cosa”. Tot i així, “el rendiment de l’equip dóna confiança”. Idiakez té per aquesta jornada tots els seus jugadors disponibles.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat