Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Força Lleida i la Paeria signen el conveni anual a l’espera que se solucioni l’acord amb la Fundació Lleida Bàsquet

El club lleidatà rebrà la bestreta d’una quantitat no estipulada, però que “ara necessitàvem perquè havíem arribat al límit”

La Paeria, Ajuntament de Lleida, Força Lleida, Félix González, Àngel Ros, Txema Alonso
Moment de la signatura del conveni anual. (Foto: Òscar Buetas)
El Força Lleida i l’Ajuntament de Lleida han signat avui el conveni perquè el club rebi la subvenció anual de 135.000 euros, dels quals es farà una bestreta amb la màxima quantitat possible i el més aviat possible que servirà per garantir l’economia del club ilerdenc, a l’espera que se solucioni l’acord per rebre de la Paeria i la Diputació de Lleida conjuntament uns 300.000 euros anuals.

“L’economia del club estaria bé si els convenis s’haguessin complert en el seu moment, perquè estem millor que l’any passat, però els acords comptaven amb allò previst en els acords de l’any passat. Ara ho necessitàvem perquè havíem arribat al límit i no volíem crear danys irreversibles”, ha argumentat el president de l’entitat lleidatana, Félix González.

En aquest sentit, el màxim dirigent ha afegit que la bestreta “arriba a temps”, encara que el més important és l’acord a tres anys que dóna estabilitat a l’entitat esportiva. El paer en cap, Àngel Ros, ha explicat que s’està estudiant una nova via amb la Fundació Lleida Bàsquet per arribar a un acord, el qual es podria materialitzar a finals de la present temporada. “Encara no he escoltat una raó certa o clara per la qual la Fundació Lleida Bàsquet no signa un acord que beneficia el bàsquet en general, sent, a més, una Fundació que ha rebut milions d’ajudes públiques”, ha denunciat González.

A més, també ha apuntat que, per pensar en la propera campanya, al març s’ha de començar a planificar la temporada, i “el que no volem es estar com l’any passat. No volem estar amb l’espasa de Damocles a sobre el dia 4 de juliol. Confiem que les coses s’accelerin i se solucionin”. Tot i així, la junta directiva no s’ha marcat una data límit perquè es produeixi l’acord, encara que “pot ser-hi”. També ha apuntat que l’acord suposava un augment de la quantitat del conveni, que amb la Paeria i la Diputació suposaria uns 300.000 euros l’any entre les dues institucions.

Ros ha apuntat que el conveni preveu també l’ús dels pavellons municipals i l’acord addicional d’allargar una operació que permet reduir l’aportació anual de manera que el club esportiu se’n pugui gaudir. Malgrat tot, l’operació, concretada per la Paeria, la Diputació i el club, està en aquests moments pendent de materialitzar-se.

L’Actel Força Lleida rep al Cocinas.com en el millor moment de moral

En el capítol esportiu, l’Actel Força Lleida rep demà al Barris Nord a les 21.00 hores el Cocinas.com. El conjunt que dirigeix Joaquín Prado afronta el partit en un gran moment de moral, “ja que l’equip està en un bon moment a nivell mental i amb ganes que arribi cada partit i millorar”. De fet, l’entrenador ha pronosticat que serà un enfrontament “difícil”, perquè “ens posaran les coses molt difícils en tenir una gran capacitat ofensiva i una forta plantilla”.

En aquest sentit, Prado ha apuntat que “som conscient que cada partit serà complicat i que ens enfrontarem a una formació que està en un bon moment de forma, també en l'aspecte mental”. Així doncs, serà determinant la solidesa defensiva per tal d’aturar la fortalesa rival, sense renunciar a fer un bon enfrontament a nivell ofensiu, mantenint així el que ja es va aconseguir davant del Planasa Navarra.

És més que probable que la victòria asseguraria al conjunt ilerdenc la seva presència al play-off d’ascens. Tot i així, “queden set jornades de la lliga regular i són moltes per saber on estarà el límit del play-off. No ens conformem únicament a entrar, sinó que volem seguir creixent i millorant, pensant que hi ha molt per millorar. També seguint pensant en ser competitius i, per això, ens hem de centrar en cada partit”. Finalment, cal dir que Prado té tot l’equip en condicions.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat