Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Reñé es compromet a treballar per trobar una sortida als acomiadaments d'Incryen

El president de la Diputació s'ha reunit aquest matí amb el comitè d'empresa de l'antiga Indox de Tàrrega

Indox,Incryen,Joan Reñé,Diputació de Lleida,
Reñé s'ha reunit aquest matí amb el comitè d'empresa de l'antiga Indox. (Foto: Diputació de Lleida)
El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assegurat que l’anunci d’acomiadar els 190 treballadors de l’antiga Indox de Tàrrega “és un problema territorial” en què totes les institucions s’han d’implicar de forma solidària i compromesa per buscar la forma de garantir la viabilitat de l’empresa o, en cas contrari, trobar una nova sortida laboral als treballadors. Per aquest motiu, Reñé s’ha compromès a treballar per trobar una solució.


Reñé s’ha reunit aquest matí amb els membres del comitè d’empresa de l’antiga Indox per tal de col·laborar junts i manifestar-los la seva complicitat. El president de la Diputació de Lleida ha escoltat els representants dels treballadors afectats, que entenen que l’activitat de l’empresa té viabilitat i que el problema és de liquidesa. En aquest sentit, Reñé ha reconegut que la situació és "crítica", "excepcional" i un "problema territorial", ha dit.
 
“Cal que tots plegats tinguem la sensibilitat i la capacitat de dur a terme les converses i les gestions necessàries per mantenir l’activitat o, en cas contrari, buscar una sortida als treballadors de l’empresa”, ha afegit Reñé. Juntament amb l’Ajuntament de Tàrrega i el Departament d’Empresa de la Generalitat, la Diputació de Lleida manifesta el seu suport per fer allò que estigui a les seves mans.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat