Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Joan Segura aposta per col·laborar amb les entitats i clubs de Lleida com a nou representant territorial de l’Esport

El lleidatà ha estat presentat avui i ha mostrat la seva predisposició a continuar amb el projecte ja engegat

Joan Segura, Delegació Territorial del Govern a Lleida, poliesportiu, esport
Moment de la presentació de Joan Segura. (Foto: Delegació Territorial del Govern a Lleida)
El lleidatà Joan Segura ha estat presentat avui com a nou representant territorial de l’Esport a Lleida en un acte celebrat a la Delegació del Govern a Lleida amb la presència del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, i el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré. Cal esmentar que va ser nomenat a principis de setmana i ja està exercint el càrrec en substitució de Josep Ramon Solsona, que ha desenvolupat  les funcions de la Secretaria General de l’Esport a la demarcació en els darrers dos anys.


Durant l’acte, Joan Segura ha explicat que el seu objectiu és continuar amb el projecte ja engegat i col·laborar amb totes les entitats, clubs i ajuntaments de les comarques de Lleida. Per la seva banda, Ivan Tibau ha recordat que Segura és la cara visible de la Secretaria General de l’Esport a Lleida, per la qual cosa és una peça molt important. Finalment, Ramon Farré ha transmès el missatge que l’esport ens fa millors persones, que les grans persones fan grans països i que Catalunya és coneguda al món per l’esport.

Segura, que va néixer a Lleida el 1974, és llicenciat en Psicopedagogia, diplomat en Magisteri d’educació física i en Magisteri d’Educació Musical i va obtenir un mestratge en recerca educativa. Fins ara, compaginava la coordinació d’educació secundària de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) - Universitat de Lleida amb l’exercici com a professor associat de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL, juntament amb la preparació pel doctorat sobre Inspecció Educativa a la UdL.

Anteriorment, va ser mestre funcionari d’educació primària i d’educació física (2004-2009) i professor d’orientació educativa en educació secundària (2009-2013). El nou representant territorial de l’Esport a Lleida té el títol d’entrenador estatal de bàsquet, que ha exercit en diferents categories al Sícoris Club, CB Cappont, CB Lleida, CE Lleida Basquetbol, CB Pardinyes i CB Mollerussa. També ha treballat com a monitor d’educació física en diversos centres i va ser jugador de tennis d’alta competició al Club de Tennis Urgell i de bàsquet en el Sícoris Club. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat