Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Àngel Ros: "Camps vol destruir-me. És la història d'una venjança"

L'alcalde assegura que no ha fet res il·legal i que la col·laboració amb la justícia és "total"

Àngel Ros, Marta Camps, Antifrau, Anticorrupció,
Les declaracions d'Àngel Ros han generat una enorme expectació entre els mitjans de comunicació. (Foto: Carles Bonfill)
"Camps volia, amb el seu afany destructiu, la fotografia de funcionaris requerint informació a les dependències municipals i buscava, i segueix buscant, la meva destrucció política com la seva venjança, perquè la vaig destituir per pèrdua de confiança. És la història d'una venjança"; així de contundent s'ha mostrat l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, en una massiva atenció a la premsa que ha tingut lloc pocs minuts abans de la visita d'unes obres al carrer República del Paraguai. A més, Ros ha explicat que els funcionaris de la Paeria estan col·laborant "amb absoluta tranquil·litat i transparència" als requeriments que, des de primera hora del matí, han fet membres de l'Oficina Antifrau i de la Fiscalia Anticorrupció i que "des de l'Ajuntament no s'ha fet res il·legal".

L'alcalde de Lleida ha insistit en els atacs personals de l'extinent d'alcalde i, de nou, ha passat de puntetes per les presumptes irregularitats: "Em provoquen una gran tristor les denúncies formulades per qui ha estat la meva principal col·laboradora durant onze anys. No hi ha pràcticament cap expedient que no tingui la seva firma i la seva supervisió. Tot ha passat per les seves mans (en referència a Camps), fins i tot les partides de dietes. Mai no he autoritzat cap despesa sense la seva signatura". "Jo puc aguantar que em vulgui destruir, però el que no tolero és que es faci mal a l'equip de govern municipal, a la institució i a la pròpia ciutat", ha afegit.

En relació amb les dietes, Ros ha assegurat que "sempre he compaginat aquells ingressos que són legals compaginar, dins de la més estricta legalitat". No ha concretat, però, si haurien coincidit en el temps les dietes cobrades a l'Ajuntament de Lleida i al Parlament de Catalunya.

Per últim, Ros també ha explicat que la Fiscalia de Lleida l'ha informat aquest mateix dimecres que ha acceptat a tràmit la denúncia que va presentar el 20 de febrer contra Camps per injúries i calúmnies.

Larida

El paer en cap ha sortit al pas de les acusacions de Marta Camps sobre els indicis de delicte en la condonació del deute de la discoteca Larida. "L'any passat no hi havia temps perquè sortís a concurs i es va fer, dins del marc legal, una pròrroga al llavors concessionari", ha assegurat Ros, segons els qual l'empresa va pagar al voltant de 170.000 euros, encara que ha reconegut que no sap si actualment els concessionaris de Larida deuen diners a l'Ajuntament.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat