Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Marta Camps: "Anticorrupció veu indicis de delicte en la condonació del deute a la discoteca Larida"

Fiscalia investiga si existeixen més irregularitats en concessions i en dietes cobrades per l'alcalde de Lleida

Marta Camps,Ajuntament de Lleida,Antifrau,Anticorrupció,escorcoll
Marta Camps ha atès els mitjans de comunicació després de l'escorcoll a l'Ajuntament de Lleida per part d'Antifrau i d'Anticorrupció. (Foto: Imma González)
La Fiscalia Anticorrupció s'ha emportat aquest dimecres tota la documentació relacionada amb la concessió i les posteriors pròrroga i condonació del deute que la Paeria va concedir a l'empresa adjudicatària de la discoteca Larida, Adaix de Negocios. Segons Camps, aquesta empresa va gaudir d'un "tracte de favor" en exonerar-la a través d'un decret d'alcaldia del pagament d'un deute de 280.000 euros. En aquest sentit, l'extinent d'alcalde ha afirmat que Anticorrupció ha trobat indicis en aquest tema i en un altre. Per això, els agents han requerit a l'Ajuntament els expedients relatius a la concessió de la discoteca Larida. "Ho haurà de valorar la justícia, però jo considero que parlem d'un tracte de favor i d'un vestit fet a mida segons el que els concessionaris podien pagar", ha assegurat Camps.


Segons Camps, Anticorrupció també ha demanat documentació referent a dietes i cobraments complementaris rebuts per l'alcalde de la Paeria mentre va ser diputat al Parlament per comprovar si hi ha alguna irregularitat i si hi ha superposició de cobrament com a alcalde i diputat. Pel que sembla, el consistori no ha pogut facilitar de moment aquesta última informació a Corrupció.

L'actuació de la Fiscalia ha coincidit amb l'entrada dels agents de l'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) per investigar si la regidora ha estat espiada, tal com ella havia denunciat. "Han inspeccionat el meu ordinador i han bolcat tota la informació i intentaran veure si s'ha produït alguna alteració o accés al meu ordinador o al meu telèfon corporatiu sense permís, fets dels quals tinc indicis", ha explicat.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat