Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Antifrau i Anticorrupció escorcollen l'Ajuntament de Lleida

Àngel Ros: "Marta Camps ja ha aconseguit la foto de l'escorcoll de la Paeria"

escorcoll,Ajuntament de Lleida
Funcionaris d'Antifrau emportant-se documentació de l'Ajuntament. (Foto: Imma González)
Tres tècnics de l'Oficina Antifrau i quatre membres de la Fiscalia Anticorrupció s'han personat aquest matí a les dependències de l'Ajuntament de Lleida per investigar possibles irregularitats administratives i despeses no justificades arran de la denúncia de l'exprimera tinent d'alcalde, Marta Camps, que va ser cessada ara fa dues setmanes pel paer en cap, Àngel Ros. Els representants d'Antifrau s'han presentat a la Paeria acompanyats de Camps a la recerca d'indicis d'un presumpte espionatge cap a ella, tal com va denunciar la mateixa regidora, que sospita que algú dins de la Paeria estava espiant el seu ordinador i el seu telèfon mòbil. D'altra banda, Fiscalia segueix la pista de diverses irregularitats en la gestió de Ros vinculades amb el cobrament de dietes i busca documentació sobre la concessió que va fer el consistori a la discoteca Larida, que es va prorrogar el juny passat i que va suposar l'exempció del pagament de 281.000 euros de l'empresa.


És el primer cop que ambdues oficines es personen directament a la seu d'una administració per fer una investigació in situ. El tinent d'alcalde Rafel Peris ha explicat que els funcionaris estan demanant informació i expedients i que l'Ajuntament hi està col·laborant. L'alcalde, de viatge a Madrid, ha avançat la seva tornada a Lleida per tal d'encarregar-se personalment de la crisi.

"Camps ja ha aconseguit la foto de l'escorcoll de la Paeria"

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", l'alcalde de Lleida ha assegurat que "no en sabia res" d'aquesta operació i que "la Paeria no té res a amagar". A més, ha carregat contra Marta Camps en assegurar que "ja ha aconseguit la foto de l'escorcoll de la Paeria".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat