Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L'Ajuntament de Tàrrega i la Generalitat analitzaran la continuïtat de l’empresa Incryen i sol·licitaran noves inversions al municipi

L’equip de govern preveu reunir-se amb el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i el comitè d’empresa després de l'anunci total dels acomiadaments

Incryen,Indox,Tàrrega,Ros Roca,
L'empresa Icryen, antiga Indox, rebia ahir dilluns un burofax amb l'anunci de l'acomiadament de la totalitat de la plantilla. (Foto: Arxiu)
Davant la notícia de l’extinció de la totalitat de contractes de la plantilla de l’empresa Incryen de Tàrrega, l'antiga Indox, l’Ajuntament de Tàrrega ha comunicat que està concertant un calendari de reunions amb representants del govern de la Generalitat de Catalunya per analitzar la possible continuïtat de l’empresa.


En aquest sentit, l’alcaldessa Rosa Maria Perelló i el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, han acordat avui reunir-se properament per tractar la possible continuïtat de l’esmentada empresa i la sol·licitud de l’equip de govern per atraure noves inversions al municipi. En una primera conversa telefònica, el conseller Felip Puig ha traslladat a l’alcaldessa la seva preocupació pel tancament de l’emblemàtica fàbrica targarina. En paral·lel, l’equip de govern manté contactes amb portaveus del comitè d’empresa per fer un seguiment de la situació.
 
L’Ajuntament de Tàrrega “no es resigna a veure tancada definitivament l’empresa Incryen, fet de repercussió social i econòmica molt negativa per al municipi”, i expressa el seu ple suport als treballadors afectats per aquest expedient.
 
Ahir, dilluns, Icryen va rebre un burofax del Jutjat mercantil número 3 de Barcelona en què se’ls comunicava la presentació de l'expedient d'extinció de contracte de la totalitat de la plantilla dels centres que té l’empresa a Catalunya, concretament a Tàrrega, Anglesola i Sant Just Desvern. El comitè d’empresa considera que aquest expedient pot afectar fins a 190 treballadors i que suposa un “cop dur” per als treballadors, que estaven en un ERO des del passat mes de novembre. El tancament de la fàbrica a Tàrrega podria suposar fins al 20% de la població activa de la localitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat