Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El PSC constitueix una comissió gestora per dirigir el partit amb la diputada Teresa Cunillera al capdavant

L'Executiva havia demanat el divendres la gestora per tancar la crisi del partit i poder fer fora Marta Camps

PSC,Àngel Ros,Marta Camps,
Reunió de divendres de la Federació de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran per demanar la comissió gestora. (Foto: PSC Lleida)
A petició de l’Agrupació local de Lleida, la direcció del PSC va acceptar ahir dissabte constituir una comissió gestora per assumir la direcció del partit de Lleida després de la crisi oberta entre el paer en cap, Àngel Ros, i l’extinent d’alcalde, Marta Camps.


La secretària d’organització del PSC, Assumpta Escarp, va designar l’actual diputada al Congrés Teresa Cunillera com a presidenta de la comissió gestora i en els pròxims dies designarà la resta de membres que han de conformar l’equip. La gestora estarà al capdavant del partit almenys un any, ja que no s’avançarà el congrés per elegir una nova direcció.

Segons un comunicat del PSC, el divendres la Federació de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran va recollir la petició de l’Agrupació de Lleida perquè es designés una nova direcció. Segons el Secretari d’Organització de la Federació, Antoni Llevot, “amb aquesta decisió, donem per tancada una crisi”. L’Executiva local ha forçat aquesta situació per mirar de tancar la crisi i poder fer fora Marta Camps com a primera secretària de l’Agrupació socialista de Ponent. En aquest sentit, Ros ja va expressar que “la Marta ja no és un problema”, després que s’aprovés el relleu de Camps durant el Ple de divendres amb l’abstenció de CiU i PP.

La nova presidenta de la comissió gestora, Teresa Cunillera, és diputada per Lleida i secretària tercera de la Mesa del Congrés dels Diputats, membre del Consell Nacional del PSC, de l'Executiva del PSC de la Federació de Lleida i integrant del Comitè Federal del PSOE.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat