Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Tavascan tanca la temporada de les pistes d’esquí alpí pels desperfectes de les grans nevades

En alguns punts hi ha més de 2 metres de neu nova i una allau provocada pels mateixos artificiers de l’estació ha causat una avinguda de neu

Tavascan, neu, esquí alpí
Imatge que reflecteix com estan alguns punts de l'estació. (Foto: Tavascan)
L’estació d’esquí d’alta muntanya de Tavascan ha tancat la temporada de les pistes d’esquí alpí a causa de les intenses nevades caigudes des del passat dimecres, que han deixat més de 2 mestres de neu nova en alguns punts. A més, una allau provocada pels mateixos artificiers de l’estació en les tasques de manteniment ha causat una gran avinguda de neu i la seva força ha malmès algunes instal·lacions de les pistes d’alpí.


Per aquesta raó, els desperfectes impossibilitaran reobrir les pistes d’alpí durant el que resta de la present temporada. A més, es treballa a contrarellotge per adequar la resta de les instal·lacions i poder obrir el més aviat possible els circuits inclusius, nòrdics, de raquetes i les rutes interpretades amb l’Snow Retrac.

Cal indicar que els usuaris del forfet de temporada podran esquiar indistintament a llarg de les properes setmanes en estacions pròximes, com Port Ainé o Espot Esquí, sense cap sobrecost, en virtut de l’acord de col·laboració i reciprocitat entre l’Ajuntament de Lladorre (gestor de les pistes de Tavascan) i Ferrocarrils de la Generalitat (gestor de Port Ainé i Espot). 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat