Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Entra en funcionament la targeta Hores Blaves per gaudir d’aparcament gratuït a Lleida

Els conductors que no hagin comès cap sanció municipal de circulació de l’1 de desembre al 28 de febrer podran obtenir la targeta a partir de dilluns

parquímetre, Lleida, zona blava
Un dels parquímetres de la capital del Segrià. (Foto: Òscar Buetas)
La targeta Hores Blaves de l’Ajuntament de Lleida, amb la qual es podrà gaudir d’aparcament gratuït a Lleida, entra en funcionament. Aquesta es podrà obtenir a partir de dilluns, però només podran beneficiar-se'n els conductors que no hagin comès cap sanció municipal de circulació de l’1 de desembre al 28 de febrer. Cal destacar que aquesta targeta dóna dret a gaudir de les primeres dotze hores i mitja d’aparcament gratuït i en total, al llarg de l’any, fins a un màxim de 50 hores.


“Aquesta mesura té l’objectiu de fomentar la seguretat en el trànsit i reconèixer el bon comportament i la responsabilitat dels conductors que amb la seva actitud contribueixen a fer que la mobilitat per la ciutat sigui millor”, ha explicat l’alcalde de Lleida, Àngel Ros. La targeta Hores Blaves s’obté a les Oficines d’EYSA en horari d’atenció al públic. El cost de l’emissió serà de 2 euros i només serà vàlida per a la matrícula del vehicle que figurarà al dors.

Cal especificar que la Paeria atorgarà un màxim de 50 hores de parquímetre gratuït a l’any. La distribució de les hores es fa en quatre trimestres. El proper període d’avaluació, que donarà dret a dotze hores i mitja gratuïtes, serà de l’1 de març al 31 de maig. No serà necessari tornar a expedir una nova targeta, ja que només caldrà recarregar les noves hores. De fet, els ciutadans que tenen dret a aquestes primer hores gratuïtes rebran una carta en els propers dies i també es podrà consultar a la web de l’Ajuntament de Lleida o l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat