Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Àngel Ros: “La Marta és passat. Ha deixat de ser un problema”

En un dinar-col·loqui amb la plataforma Gent de Lleida el paer en cap dóna per tancat el conflicte i assegura sentir-se fort

Plataforma Gent de Lleida,Àngel Ros
L'alcalde, amb els integrants de la Plataforma Gent de Lleida. (Foto: Ajuntament de Lleida)
Àngel Ros dóna per tancat el conflicte amb l’extinent d’alcalde i portaveu socialista, Marta Camps. Així ho va assegurar ahir el paer en cap en un dinar-col·loqui amb la plataforma ciutadana Gent de Lleida. L’alcalde, que va afirmar sentir-se fort per afrontar les noves eleccions, va confessar que per a ell l’enfrontament ha finalitzat i ja no és un problema: “La Marta, des d’aquest migdia, és passat ha deixat de ser un problema”. Ros, però, va remarcar davant dels presents que tot el que ha succeït “és molt fort”, ja que “no és una enrabiada”, sinó que el decurs dels fets provenen d’una actuació de Camps meditada i calculada “en fred”.


Davant de la pregunta sobre si se sentia fort, el paer en cap va assegurar que sí, ja que “el govern desgasta, però l’oposició desgasta encara més”. "Porto onze anys, però encara em queda força”, va afirmar un contundent Àngel Ros. A més, va exposar que “la renovació política ha de començar abans en altres que porten més anys que jo mateix”.
 
Durant el col·loqui, diversos dels assistents van convidar l’alcalde a respondre sobre qüestions d’actualitat com ara les despeses en fulards i corbates, el futur parc dels Barrufets i la seguretat a la ciutat. Ros va assegurar que la inversió en despeses de protocol és molt petita en comparació amb el pressupost total de la Paeria i que “l’Ajuntament és qui fa més despesa social per habitant d’Espanya”.  Quant al parc de les Basses, Ros va avançar que són diverses les empreses que licitaran en el projecte i que, per tant, té futur.
 
En el col·loqui, l’alcalde va postular una relació de Catalunya amb Espanya  basada amb un nou marc fiscal i va assegurar que “si em respecten la cultura, el català i un model fiscal propi, jo més content que unes pasqües”.

Comentaris

  • Paer en Cap, vosté es molt lliure de respondre a la pregunta: "que la Marta ha deixat de ser un problema". Com a ciutadà de Lleida, amb certa experiència dins la política; no n'estic segur que la seva frase vosté se la cregui. Que quedi molt clar que no tinc l'honor de coneixa personalment a Vos, ni a la Marta, tant sols he seguit la polèmica per els mitjans de comunicació.
    No tinc cap interès personal per que guanyi un o altra, en sap ... Llegir més

5 -10 -20 -tots
1


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat