Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Lleida ja compta amb el Bike Trial Parc

El nou espai de la capital del Segrià s’estrenarà el proper diumenge, dia 1 de març, amb la presència de vuitanta corredors, entre ells el campió del món, Abel Mustieles

Txema Alonso, Josep M. Frans, Bike Trial Parc, presentació
Txema Alonso i Josep M. Frans, durant la presentació. (Foto: Ajuntament de Lleida)
El nou Bike Trial Parc de Lleida s’estrenarà el proper diumenge, dia 1 de marc. Es tracta d’un nou espai esportiu especialitzat sorgit de la iniciativa del Club BikeTrial Pardinyes, que ha impulsat la seva construcció en uns terrenys municipals situats la zona esportiva de l’avinguda Pearson. De fet, avui el regidor d’Esports, Txema Alonso, i el president del club, Josep M. Fransi, han presentat les activitats que es duran a terme coincidint amb la posada en funcionament d’aquest equipament.


El nou Bike Trial Parc acollirà diumenge la participació de vuitanta corredors d’aquesta modalitat de tot Espanya, destacant la presència del campió del món, Abel Mustieles. Les activitats més destacades que es realitzaran durant el dia seran: l’entrenament Open per part de tots els pilots assistents, l’habilitació de zones d’iniciació per a qualsevol tipus d’edats i amb un tipus de bicicleta sense pedals per a infants de 3 anys i bicicletes de trial per a persones no iniciades (cedides per la Federació), entre d'altres. L’activitat, però, que es preveu que faci gaudir més el públic assistent serà la batalla de pilots, que es farà a partir de les 12.00 hores.

Cal esmentar que l’adequació del solar permetrà acollir competicions esportives de Catalunya i també d’àmbit estatal. De fet, segons ha explicat Fransi, el nou Bike Trial Parc Lleida acollirà el proper 27 de setembre una de les proves corresponents al calendari del Campionat de Catalunya. Per la seva banda, Alonso ha explicat que les obres que s’hi ha realitzat per adequar l’espai a la pràctica específica del Bike Trial han consistit amb la col·locació de diferents elements com pedres, peces de formigó, rodes, així com el tancament perimetral del solar i la instal·lació de nou enllumenat. El regidor ha agraït la iniciativa als impulsors del club i ha posat de relleu que “amb el Bike Trial Parc Lleida la ciutat disposa d'un nou equipament per a un esport emergent”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat