Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El setmanari '7accents', ja a la venda

El primer número està disponible a partir d'avui als quioscos de Lleida, Cervera, Tàrrega, Mollerussa, les Borges Blanques, Balaguer, Tremp, Alcarràs, Alcoletge i Almacelles

Artur Mas,Fira de Sant Miquel,setmanari,7accents
El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, amb un exemplar de '7accents', ahir, a la Fira de Sant Miquel. (Foto: Dani Martínez)
El primer número de 7accents, el nou setmanari en paper de Lleida, ha sortit a la venda avui, 26 de setembre, coincidint amb la Fira Agrària de Sant Miquel. Tot i això, 7accents no tornarà a estar present als quioscos fins al 7 de novembre, quan cada divendres i durant set dies es podrà trobar a Lleida, Cervera, Tàrrega, Mollerussa, les Borges Blanques, Balaguer, Tremp, Alcarràs, Alcoletge i Almacelles. De cada número, que contindrà 56 pàgines en format tabloide, se n’imprimiran 3.000 exemplars. El preu de sortida és d'1,80 euros, però els subscriptors gaudiran de descomptes especials.

Amb l'"assalt" a la Paeria de CiU, PP, ERC, ICV, Ciutadans, la CUP, el Comú i Podem, 7accents il·lustra la seva primera portada. Un reportatge sobre la Fira de Sant Miquel, amb una extensa entrevista al director de Fira de Lleida, Oriol Oró, obre un primer número especial centrat, en part, en el saló més important de la demarcació de Lleida, on 7accents hi està present físicament amb un estand situat al pavelló 3 dels Camps Elisis fins al diumenge, cada dia, de les deu del matí a les dues del migdia i de les quatre de la tarda a les vuit del vespre, amb la finalitat de donar a conèixer els seus productes, entre els quals, comunicació i serveis audiovisuals. El número 1 de 7accents tanca amb una entrevista a Àlex Villagrasa, el creador d'efectes especials més il·lustre de Lleida, que inaugurarà amb la pel·lícula [Rec]4 el Sitges Film Festival (Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya), on el setmanari 7accents també comptarà amb un espai entre les publicacions presents a la mostra. En total, fins a set reportatges en profunditat en què els temes socials, esportius i culturals reben un tractament preferencial.

Gent amb accent

7accents engega també avui una campanya de micromecenatge per tal de donar continuïtat al setmanari en paper. Després de realitzar un esforç econòmic sense cap altre suport que el propi amb l'objectiu de construir el millor web possible i publicar el primer número del setmanari en paper, 7accents busca ara #gentambaccent a través de la plataforma totSuma que doni suport al projecte econòmicament per tal d'editar set números més que serveixin per activar l'atractiu publicitari del mitjà i conferir a la publicació en paper la presència necessària que permeti al mitjà seguir treballant amb l'autosuficiència que requereix qualsevol empresa.

Segona trobada d'amics, coneguts i saludats de 7accents

Després d'una primera trobada en què es va donar a conèixer el web www.7accents.cat, 7accents celebra una segona trobada aquest mateix dissabte, dia 27 de setembre, a les set de la tarda al Bar Gilda de Lleida, al Centre Històric. Gerard Martínez, el seu director, presentarà el primer número del setmanari en paper. Miquel Aguilar, Jorge Soler i Amat Baró, col·laboradors de 7accents, debatran sobre l'opinió periodística o el periodisme opinatiu. El mateix Amat clourà la trobada amb un recital poètic.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat