Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’Actel Força Lleida, amb la intenció de retrobar-se amb la victòria a casa del líder

El conjunt de Joaquín Prado visita la pista del Planasa Navarra conscient que “hem après que hi ha equips que són capaços de jugar amb més intensitat que nosaltres”

Força Lleida; Joaquín Prado; amistoso; pretemporada
Joaquín Prado, durant un partit d'aquesta temporada. (Foto: Arxiu)
L’Actel Força Lleida visita demà, a les 20.30 hores, el líder de la LEB Or, el Planasa Navarra. L’objectiu dels lleidatans està clar, tornar al camí de les victòries i demostrar que són un dels equips forts de la temporada. La derrota de la setmana passada contra l’Unión Financiera BTO Oviedo ha fet reflexionar al vestidor, que viatja conscient que ha de millorar considerablement l’actuació i la imatge del darrer enfrontament.


De fet, l’entrenador de l’equip ilerdenc, Joaquín Prado, ha manifestat que “de la derrota de l’altre dia hem après que hi ha equips que són capaços de jugar amb més intensitat que nosaltres. És la primera vegada que ens ha succeït en la temporada, ni tan sols quan vam perdre a Burgos per 37 punts”. Malgrat tot, ha esmentat que “s’ha treballat de la mateixa manera que ho hem fet fins ara”.

A més, Prado ha comentat que el fet que la ratxa de sis victòries consecutives s’acabés no ha afectat els entrenaments. “Hem treballat d’una manera molt semblant a la setmana passada, fins i tot es podria dir que en millors condicions, ja que hi ha hagut menys contratemps físics. A més, l’equip és molt madur i treballa bé en la generalitat de les setmanes”, ha esmentat Prado. En aquest sentit, el preparador ha argumentat que “a tots els equips aquests mesos de gener, febrer i març els passen factura a nivell mental i de continuïtat en el treball. Però nosaltres, en aquest sentit, som bons”.

Així doncs, cal centrar-se en exclusiva en el Planasa Navarra, un equip davant del qual serà fonamental jugar amb intensitat. “Es tracta d’un rival que a nivell d’intensitat i agressivitat ha estat molt bé durant la temporada i en la segona volta ha fet un pas endavant. Necessitarem la nostra millor versió en aquests aspectes, i en l'àmbit de bàsquet està també a bon nivell. Fora de casa ja hem tingut partits complicats, així que demà intentarem ser competitius”, ha remarcat.

Cal esmentar que el Planasa Navarra ja no té Sonseca, que s’havia convertit en un referent de l’equip en la primera volta. “El plantejament canvia, però no d’una manera radical, perquè el bloc de la formació continua. El Navarra és un equip que ha crescut al voltant d’una figura imponent, com és Sonseca, però té jugadors que estan donant la seva millor versió. S’han readaptat i han aconseguit competir millor que en el primer tram de la competició, ja que un equip el fa la força del conjunt i tenen integrants que han fet un pas endavant”, ha explicat. Així ho han demostrat en els darrers enfrontaments.

Pel que fa a les baixes, Marc Rubín de Celis porta tres punts de sutura al cap en rebre un cop en l’entrenament d’ahir, mentre que la tendinitis de Kaufmanis i Kahling està millorant. Tot i així, estaran a total disposició del tècnic.

Finalment, demà acaba el termini per incorporar nous jugadors, però l’Actel Força Lleida no farà cap nou fitxatge, “perquè les ni condicions esportives, ni estructurals ni econòmiques han canviat”, ha argumentat.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat