Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

ERC acusa Ros de cessar Camps per interessos urbanístics

"La regidora era un obstacle per poder aprovar determinats compromisos urbanístics amb agents econòmics”, assenyala Carles Vega

Carles Vega,ERC
Imatge de la roda de premsa en què Carles Vega ha carregat contra l'alcalde de Lleida. (Foto: ERC)
El candidat d’Esquerra a l’alcaldia de Lleida, Carles Vega, ha assegurat avui davant dels mitjans de comunicació que la destitució de Marta Camps com a tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme de la Paeria amaga interessos urbanístics. Vega està convençut que, tot i que l’alcalde ha venut l’enfrontament amb Marta Camps com una qüestió personal, per a Ros "Camps era un obstacle per poder aprovar determinats compromisos urbanístics amb agents econòmics”.


Segons el republicà, "Ros té pressa per aprovar una modificació del Pla Urbanístic Municipal en l'Àrea Residencial Estratègica on va el Carrefour, que requeriria una requalificació dels terrenys".

Per a Vega, les acusacions mútues entre Ros i Camps poden tapar allò que realment és important i denuncia que “és evident que alguna cosa amaga Ros, si no no s’explica per què ha decidit desmantellar tota la regidoria d’Urbanisme i l’Empresa Municipal d’Urbanisme”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat